Vplyv porobenia na zhoršenie zdravotného stavu

Pag

Ono, to, čo sa nazýva obvykle ako porobenie, je urieknutie pohľadom/z oči. Robiť si očistu pomocou zápaliek každý deň trikrát je kontraproduktívne a človek si privodí viac škody ako úžitku. Porobenie je kliatba, je to spôsob ako spôsobiť blížnemu škodu, či už telesnú alebo duševnú. Očista so sviečkami môže trochu pomôcť, ale zase nie so sto sviečkami naraz, lebo potom to už je totálna očista..., aj priestorov, inkl. Porobenie je zlo, ale iniciátorom je vždy človek, ktorý má na to zvyčajne nejaký motív, či už finančný alebo záškodnícky (susedia).

Anna 02

Veľmi si mýlite porobenie..to o čom píšete nižšie je urieknutie-z oči..to je najnižšia priečka.potom je porobenie a to môže zhoršovať zdravotný stav a to veľmi.najhorsie je prekliatie,vtedy sú rôzne ochorenia až rakovina,alebo alkoholizmus, schizofrénie a podobne.cistcom sa zmyva,pri urieknuti..dosť pomáha aj na zdravie.porobenie a ostatné sa však dávajú preč ináč.a isto nie ponožkami:)

cloe

Ja som sa velmi trapila, nic sa mi nedarilo, vsetko do coho som sa pustila sa kazilo a krachovalo.
Krachoval mi vztah, praca, zdravie aj financie. Mne pomohol jeden velmi mily pan zbavit sa porobenia.
S priatelom sme si mnoho veci vysvetlily, nasli si k sebe znova cestu, mam novu pracu a chut znova zit a napredovat. Ak nahodou budete hladat pomoc, urcite si pozrite stranku www.odrabanie.sk je to fakt celozivotna pomoc

blondula

ja som mavala "porobene" velmi casto... byvalo mi strasne,ale strasne zle !! bolesti hlavy a aj zvracanie !! moja mama ma vzdy zmyvala cistecom :D vzdy ma pozmyvala,ja som zaspala a ked som sa zobudila,ako keby mi nic nebolo :D u nas na dedine je jedna "bosorka".bola som u nej na vyklad kariet a aj ona povedala,ze mam "porobene",ze to citi...tak robila taky ritual so svieckami :DD div,ze ma nepodpalila...odvtedy mi tak strasne zle nebolo,teda ak neratam migrenu :DDD

bella12

Ak by už mal niekto "porobené", zbaviť ho toho nemôže žiadny veštec, jednoducho to nejde. Aj keď si mnohí veštci myslia, že pomáhajú ľuďom, v skutočnosti im aj sebe veľmi škodia - a nemusia o tom ani vedieť. Jediný, kto chce naozaj človeku dobre je Boh, veštci sa však mýlia, ak sa domnievajú, že konajú v jeho mene. Boh si nikdy neodporuje a jeho vôľa ohľadom veštenia, jasnovidectva a mágie je jasne napísaná v Starom aj Novom zákone:

"Neobracajte sa na vyvolávačov duchov a na veštcov! Nevypytujte sa ich: poškvrnili by ste sa tým. Ja, Pán, som váš Boh!" (Levitikus 19,31)

malickaaaaa

coooooooooooooooooo? 600 euro co sa zblaznila? nikdy by som nedala tolko...
ale tak som to myslela,ze tiez nemas stale len dobre 'carodejky' a ako budes vediet ze prave ta je ok?

J111

Tá je najlepšia, ktorá vezme najmenej:D Mne jedna známa napísala, že zaplatila jednej veštici 600 eur za odrobenie:DDD Teraz to ale ľutuje, lebo sa nič k lepšiemu nezmenilo.
Mne jedna veštica povedala, že mi odrobia tak, že sa budú modliť mesiac nad mojimi trojdňovými ponožkami:D asi desat ludi a to za 1000 dolarov.
Čiže ak máte porobené, stačia vám ponožky a modlitba:D A sem tam nezabudnúť vziať si nejaké prášky od hlavy.

J111

Ja som nasiel na nete, ze ludia, ktori maju porobene, maju casto smolu.
A dakujem ti "za vesticou", lebo si mi poskytla dost vela informacii:D