mam malu "muslicku" ?????

Príspevok v téme: mam malu "muslicku" ?????
maja8778

ahojte chcela by som sa opytat na radu skusenejsich ludi ktora sa tyka sexu..Mam 18 rokov a som este panna no s partnerom sme uz prakticky pol roka a chceli by sme vyskusat pohlavny styk.ja mam vsak spustu myslienok a hrozy ze ma to na po prve bude velmi boliet a navyse ze mam maly otvor,ktorym sa do mna partnerov penis nevmesti...partner ma priemerny penis,nema ho ani prilis hruby,ale ked sa onanujem prstami,vmesti sa mi dnu jeden prst.(aj dva ale to nerobim,pretoze ma to boli)

skratka prosim o seriozne poradenie aky bol vas prvy sex,ci to fakt tak neznesitelne boli a ci vas partner nemal problem sa do vas takzvane "dostat"... Ď.

1angelina23

Tak tak, vlhkost je dolezita, a potom samozrejme pomer "organov" pr. ja mam velmi uzku posvu, a pokial nie som dostatocne zvlhnuta ma pri sexe boli kazdy pohyb,..a ten lubrigacny gel... vyskusala som ich uz aspon 20 :D ja neviem, ked vlhnes ty sama a nie nejaky gel za teba, je to uplne iny pocit :)

Naex

Na veľkosti pošvy ani penisu nezáleží.Dôležité pre zamedzenie bolesti je,aby si bola dostatočne vlhká.Dosiahneš to dlhšou predohrou(mazlením pred samotným pohlavným stykom),naslinením pošvy,alebo lubrikačným(zvlhčujúcim)gélom,ktorý si môžeš kúpiť v drogérii.

keplerka

ja keď som mala prvý krát sex,som sa bála toho istého problému ako ty a nakoniec sme to s frajerom odložili na druhý krát,takže sa nám to podarilo až na druhý pokus.hrozne ma to bolelo takže ak si budeš namýšlať,že ťa to bude bolieť alebo že sa ti tam nebodaj nezmestí,tak sa ti tam naozaj nezmestí a dopadne to tak ako u mňa.ale každopádne je to individuálne.

Ivka1000

ja som mala ten istý problém stale som si namýšľala že to jednoducho nepôjde :D tiež ssom čakala do 18 :D a odrazu keď to prišlo tak on ma tak upokojil že som nato jednoducho nemyslela .. a šlo tooo !!! :) takže neboj .. pôjde to .. na 100%

LETICIA

ked sa uvolnis, tak sa dostane a nemysli na nejake bolest a samozrejme aj na ochranu mysliet, aby o tyzdne tu nebola tema, ze mas priznaky.

feferonik

Ak sa bojis, nerob to. Si este mlada, oplati sa ti pockat, kym si budes ista partnerom, budes mu doverovat, a milovanie pride spontanne bez toho aby ste sa na to pripravovali alebo planovali. Ak budes fakt uvolnena, tesit sa na to a neriesit, vtedy to pojde najlahsie.

blondula

maja...cez ten "maly" otvor zvykne vychadzat dietatko :DDD priznam sa,ze ja som nemala ziadne problemy pri prvom sexe ! mozno aj preto,ze som mala partnera so skusenostami a bola som veelmi vzrusena a mokra,takte to preslo ako "noz cez mäkke maslo " :P