internet - videá a filmy

roza

Mám starý počítač, z druhej ruky, nič k nemu nemám a tak ani nič neviem o veľkosti HDD.
Odinštalovala som jeden program, ostatné sa bojím aby som niečo nevyviedla lebo neviem čo to je. Napr. najviac MB až 339 má prehliadač Google Chrome, je tam napísané že sa používa zriedkavo čo je hlúposť, lebo ho používam často, pravda ak je to google pomocou ktorého hľadám všetko.
Mám kúpený antivír.program Eset nod32 a napriek tomu mám nainštalované dalšie dva antivírusové programy - McAfee plus a Norton, jeden má 9 MB a druhý 14. Strašne ma láka odinštalovať ich ale bojím sa.
Ten jeden odstránený program a fotky pohádzané do koša mi veľmi ku kvalite filmov a videí neprispeli, ale počítač ožil, reaguje šikovnejšie, ale možno sa mi to len zdá.

sajloo

tu poslednu vetu som napisal nezrozumitelne hlavne odinštaluj čo nepoužívaš v PC hry programy a aky mas veľký HDD ? a koľko mas volneho miesta ?

sajloo

presne tak firefox je firefox a pokial neni v PC aspon 4GB ram ani by som ho tam nedaval

rozana stiahni niekde napriklad Raxco PerfectDisk ten bohato staci aja neviem ja som tvoj PC nevidel ale urcite co nepouzivas hlavne programy hry fotky nehraju velku rolu

roza

Určite slabý počítač. Flash Player občas aktualizujem.
A tiež to že je preťažený a využíva strašne veľa pameti. To som opísala pretože houby tomu rozumiem.Prosím čo je defragmentovanie? A čo mám mazať? Teraz mažem fotky, mala som ich tam veľa, už tam je asi len 1/3 ale tomu môjmu problému to nepomohlo. Naozaj neviem čo mám mazať.
Rozumiem vlastne len tomu poslednému slovu sajloo ...

sajloo

Jediná vec prečo to ide pomaly je tá že sa o PC nestaráte keď ty to ide pomaly tak tam máš buď vírus alebo ak máš firefox tak je preťažení pretože viužíva strašne vela pameti.
To nieje otom len klikať na nete a myslieť si mám antivírus som za vodou PC treba aj pravidelne defragmentovať mazať čo nepotrebujem nech sa to tam potom nejebe...

lost

mozno slaby pocitac ?
neaktulne video kodeky ?
alebo ak je to na youtube, tak neauktualny prehliadac, resp ten flash player treba aktualizovat..

inac mne sa tiez stava, ze video ide, ale zvuk je o 2-3 sekundy popredu.. a to mam vsetko OK asi.. neviem, mozno ten flash player je zloba..

blondula

zvykne to robit aj mne...vtedy pozatvaram vsetky otvorene stranky,restartujem notebook,modem a potom mi to ide...
ja mam dokonca aj ten problem,ze co mam ulozene videa mojho krpca,strasne mi to ide pomaly,ale sekundy bezia ako maju.v nastaveniach videa je vsetko v poriadku.ked som poslala tie iste videa bratovi,jemu to slo normalne pozerat.preco je to na mojom compe take pomale ???