2x za mesiac

Príspevok v téme: 2x za mesiac
Ivka93

s mojím priateľom sa málo milujem je to naozaj tých 2-3x za mesiac a to nie sme spolu ani rok ... nie je problém že by sme sa dosť nepriťahovali práve naopak ... ja vlastne neviem v čom je problém .. má náročnu prácu tak chápem že je unavený ... ale myslím že keby naozaj chcel tak si čas nájde... v čom je problém ... nemyslím si že som nejak škaredá ani najhoršia v tom nie som .. :( ja neviem chýba mi to ..inak ja mam 20 a on 30 ... čo myslíte? ako to mám riešiť ? :O

chapemta

wreck, ano v tu chvilu ma to naozaj tesilo. predstav si ako bolo mne, ze ho tam naozaj presviedcam, dobre ze neprosim, a nie aby mi normalne povedal, ze dnes sa necitim velmi dobre, ale tak uz sa na to da a proste vidi, ze mu to nejde a nikdy sa mu to nepodarilo, aby sa dal opat dokopy, no nie, on to zacal skusat a to ma akosi v tu chvilu nahnevalo a nemala som zrazu chut byt ohladuplna a ukoncit to milym povzbudenim za neho. tak som si povedala, ze si to za to ako sa posledne dni sprava, idem "vychutnat" a necham ho vytrapit sa. samozrejme, ze som na neho bola v tu chvilu nahnevana a preto som sa takto spravala. mam zaujem "nas" problem riesit uz aj z toho dovodu, ze ta ovela nespokojnejsia vo vztahu som ja.

wreck

chapemta, no to si nahodou velmi dobre vystihla. tak nejako by som na to isiel. urcite musi z toho citit, ze si s nim a chces mu pomoct, ale zatial nevies ako.

ja som v takej situacii nikdy nebol, ale ak by som raz bol, tak by ma povzbudilo, ze partnerka je so mnou a netvari sa, ze to je len moj problem.

som z toho inak dost zmateny, lebo najprv pises, ze ta tesila ta jeho bezradnost a teraz zase ides byt mila.

chapemta

wreck, a ako zacat? napr. buduci vikend stravime spolu, takze ak by sa to zopakovalo, nemucit ho, len sa pritulit a opytat sa napr. ci nie je pod nejakym stresom doma alebo v praci? ci nie je nieco medzi nami v poriadku o com sa chce porozpravat? ci nema nejake zdravotne problemy o ktorych sa hanbi hovorit? nejako takto mu mam postupne klast otazky a pocuvat co hovori? alebo nejaky lepsi scenar?

Ivka93

chapemta .. presne my tiež spolu nebavíme .. a auto a tak ... my nemáme zasa problém ... stým že by mu nestal aj keď sa par krat spraví ide ďalej .. problém je v tom čo som tu už veľa krat písala .... ale v podstate sme natom rovnako tiež nechcem iného ani nič také ..

wreck

chapemta, podla toho ako by zacala, ale mne asi ano. urcite radsej nech s tym pride prva, nez aby sa zo zufalstva nechala niekde osukat.
ja totiz nezastavam nazor, ze partnerka si je sama zodpovedna za svoje orgazmy.

chapemta

ivka, ani nevies ako ta chapem. mne sa deje to iste. je to hrozne. nezijeme spolu, chapem ze sex mame v provizornych podmienkach (auto), ale aj tak. na to, aby ma niekto dve hodiny olizoval a urobil mi to rukou, tak na to som asi dost stara nielen ja, ale aj on. sama si to mozem urobit aj doma v teple a posteli. ja si ale nemyslim ze ma inu, ale ze ma nejaky zdravotny problem. aj vcera to skoncilo dost trapne. chvilu som mala pocit, ze ho uz o ten sex prosim. skoncilo to asi po 15minut, kedy som si povedala, ze ho to "necham"P vyzrat az dokonca. proste ako si dal kondom, nie a nie, aby mu stal a tak sa trapil a trapil. uprimne - tesilo ma vidiet aky je bezradny, v rozpakoch a ako mu to nejde. to obliekanie sa potom bez slova mi aj smiesne, aj trapne, rozculovalo ma, ze sa mi kvoli tomu nicomu pokazil uces a proste cele to bolo take o nicom. potom mi povedal, ze asi by sa mal ospravedlnit, ze "oni si vecer pokecaju". bolo mi ho luto, tak mu vravim, ze som ho nemala nutit, ak nechcel a ze asi mu bola len zima. no lenze jemu sa to uz stalo aj parkrat v posteli, ze "zlyhal". prvykrat sa urobi vzdy neskutocne rychlo, ak to robi druhykrat, tak ok, to sa da (ale nie vzdy), no a tretikrat proste nemoze. stve ma ako proste povie vzdy len "prepac". ja viem, ze je to trapne hovorit o tom, ale aj sa o tom neporozpravame, tak to takto pojde dalej a bude sa to len zhorsovat a ja od neho odidem. to ale zatial nechcem, chcem aby sme to spolu nejako riesili, aby sme mali sex castejsie a aby to bol kvalitny sex. nechcem zacinat tuto temu ja, neviem, myslim, ze by mu to bolo este trapnejsie, ale zasa cakat na to, kedy zacne on, by sa mozno rovnalo cakaniu na godota. chlapi, co myslite, bolo by vam prijemne, keby s takouto temou zacala vasa partnerka?

AdamKrt

Pozor, co si zelas, aby sa Ti to nesplnilo :)

Nadopuj ho dobre vitaminom C. Ked je unaveny, nech si predeli 500mg vitaminu C na polku a obe naraz zapit vodou. Keby bol velmi unaveny, mozes mu robit cajiky Catuaba + Lapachu.

Papat moze ananas, papaju, jablka - pre dostatok enzymov.

A ak by mal male libido, tak dostat kupit v lekarni peruansku Macu, pomlety koren. Vsetko toto dokaze dodat tolko zivin a energie, ze zmakne nielen pracu, ale pravdepobobne ho budes prosit, aby uz prestal....

Vsetko je na prirodnej baze, bez predpisu.

Len maly doplnok - ono to neni nejaky sexualny budic, ale cloveku to doda tolko energie, ktoru vsak treba podnietit. Cize nadalej ho treba trochu poprovokovat, ale moze to byt potom nieco ako skrtat zapalkou pri nadrzi s benzinom.... :-)))

Ivka93

iného mať nedokážem :( som si istá že vášeň v tom je ... problém je jeho vyčerpanosť ktorú ja neovplyvním .... a ubrať z práce isto od neho nemôžem žiadať ... :( vidím to na ňom ... a ja už neviem :D nejdem to riešiť a uvidím čo bude ďalej .. ale som rada že som to mohla niekde povedať a niekto mi aj odpovedal ďakujem

Tifany20

presne tak keby ze naozaj chce tak si cas najde...bud ho to nebavi alebo tam neni uz ta vasen..skus este poslednu zachrannu a to ked pride z roboty hodit sa do dakeho sexi pradla a spravit mu masaz nech sa uvolni a nevyhovara ze neni uvolneny a ked ani toto nepomoze a nenakopne to tak si najdi ineho alebo milenca :P