Infekcia ktora neustupeje , čo to je ?

Príspevok v téme: Infekcia ktora neustupeje , čo to je ?
travell

čawte mam infekciu tam dole pol roka som mala zlty vytok,konečne som sa odhodla ist ku gyn. zistil ze som niečo chytilia , dal mi fluomizin-nezabral, neskor nejaku masticku pomoc,aplikatora gy...a k tomu tabletky mycosyst. vraj sa ma preliecit aj partner dala som mu jednu tabletku ako povedal doktor. Ja som zobrala len jednu a stale mam zlty vytok i ked uz taky jemny a co je fajn ze uz tam dole to nesvrbi .Lekar mi chce urobit aj cytologicke vys. cize odoberie mi iba ster z krcka maternice ? alebo bude potrebna aj krv ? Okrem toho pred 2mesiacmi som prekonala EBV a postihuje pečen, dočítala som sa ze mycosyst nie je pre nu velmi dobry ... moze to negat, ovplivnit moju pečen ? a este jedna otazka, viem že to písem ako príbeh ale som uz zufala....co ked mi ten mycosyst nezaberie aky bude nasledovný postup?

travell

lekar mi dal mycosyst, 3tbl pre mna 1 pre partnera .... ale zasa oporti tomu ake zlte to roblo vtedy tak teraz to je uplne jemne stupinca 10 : asi 1ka

Heatherka

aksa ti zapal rozsiril vyssie ako je krcok maternice lieci sa to dlho antibiotikami. a tak tiez aj partner. cize ak toneustupuje poved lekarovi, on ti urcite este nieco predpise.

obálka

No moja, keďže si išla ku gynekológovi až po pol roku, tak asi sa ti to riadne rozšírilo a len tak ľahko to neprejde. Keď si si to pestovala pol roka, tak nečakaj, že ti to za týždeň prejde.