BB krém Garnier

Iba Katka

No, baby, po prečítaní väčšiny komentárov som sa zľakla, že som dnes spravila veľmi zlú kúpu. Tak som ho šla skúsiť s tým, že keď nebudem spokojná, pôjdem ho hneď zajtra vrátiť. Ale nevyzerá zle. Akné som sa už konečne zbavila, čiže na sem tam vyrážku použijem korekčnú tyčinku a som spokojná.

olivka30

tiez som uvazovala uz davnejsie nad kupou nejakeho BB kremu no narazila som na podklad pod make up od aa kozmetiky a som max. spokojna. mam najbledsi odtien slonova kost a je mi akurat (nemam uplne bledu plet). je jemne kryci, zjednoti plet a rozziari. konecne mam pokoj aj od supiniek.

Lulu2011

jahodka - a ktory konkretne si mala a az tak vybielil? dokelu, neviem na co maju tie kremy bielacie ucinky, kto uz chce vyzerat ako mrtvola? kazdy chce vyzerat sviezo a zdravo, opaluje sa a ma to znicit blbou zlozkou v kreme :((( ja som si objednala dve original korejske kremy, vyzeraju pekne, ale toho bielacieho ucinku sa bojim a skoro v kazdom je nasraty

Leela333

JahO_Odka, ako sa volal ten BB krém? Chcela som skúsiť nejaký kórejský, počula som na ne len chvály a vraj sa ľuďom aj zlepšila pokožka počas používania, ale ak je fakt taký, ako hovoríš, nechcem zbytočne utrácať peniaze.

JahO_Odka

Saori: ja som odtiaľ kupovala BB-krém. Ale väčšina tých krémov strašne biely pokožku. Ja mám síce svetlú pleť a alabastrovú pokožku som vždy chcela a udržiavala si ju, ale toto, čo mi tie drahé kórejské BB-krémy urobili, je už príliš. Každý sa ma pýta, či nie som chorá, alebo chudokrvná.
Proste moja pleť asi po prvom mesiaci začala vyzerať nezdravo.
Tak som prešla z toľko ospevovaného originál kórejského BB-krému na obyčajný svetlý Affiniton. Ten mi nerobí neplechu na tvári :)

Chloe444

ja som s bb kremom maximalne spokojnaa... je uzastne prirodzeni ,lahko sa rozotiera a mavam suchu plet ktoru tento maly zazrak pekne vyzivy... vyskusalaa som kopu drahych mejkapov, ale na toto nedam dopustit

saori

váham či (ne)kupovať BB krem zo slovenských stránok, nechcem totiž investovať do fejku (láka ma skin79, ktorého original by mal mať známku pravosti vzadu) nemá niekto náhodou skúsenosti s bbkremy.sk? oplatí sa tam nakupovať?

simka111

a existuje nejaky doru BB krem na problematicku plet ???? rozmýšľala som nad tým na zmiešanu ažmastnu plet ale neviem či je dobrý...

woni01

a ešte mne dáko nevadí že sú len dva odtiene neviem preco su niekomu tmavé aj som si chcela kupit ten svetli no potom som sa opálila a kupila som si ten normálny a som s ním spokojná len ked si ho dám je trochu lesklý tak si dám puder a je to v pohode a tie co maju strasne svetlu plet asuste aknecolor svetly je strasne svetly
aspon ja ked som nebola opalena bola som strasne svetla tak bol celkom fajn :)