liecenie na dva roky?

J111

Podľa mňa, ak má veľmi ťažké stavy /a je mimo/ a rodina sa o ňu nechce postarať, tak ju môžu umiestniť do nejakého ústavu. Asi všetko, čo viem k tomu povedať.

mimuška

trafena hus zagaga. ja som ziadnu temu neotvorila. o com to tocis? a co sa rozculujes? keby od teba niekto potreboval pomoc, tak ti povie viac. ale zrejme nemali zaujem a asi aj vedia preco.

neviemka

prednasky si nechaj, jedna sa tu o nieco ine tak nemoralizuj. nie je to zvedavost. rada by som im pomohla ale je tazke hovorit s jej rodicmi ked su v takomto stave. tiez si kvoli nejakemu dovodu otvorila tuto temu. ale miesto normalnej odpovede sa do mna navazas. takze prosim nechaj si to pre inych. vdaka

neviemka

zrejme to bude to resocializacne.. postupne sa zistuje ze si zarabala pofidernym sposobom a aj drogy v tom boli. netusim co sa s tym dievcatom stalo... zrejme som ale zle rozumela to miesto kde je. nic v Polome take mi nenaslo,ziaden ustav..
kazdopadne dakujem

tpch

Alebo, ak je tvoja znama naozaj tazka schizofrenicka nereagujuca na liecbu, tak trvale umiestnenie v psychiatrickom zariadeni na to urcenom.

tpch

O nicom takom neviem, take dlhe liecenie poistovne nepreplacaju. Jedina moznost, ktora ma napada, je nejaka sukromna komunitna resocializacna liecba nadvazujuca na psychiatricku liecbu zavislosti od drog.