neviem co dalej

Príspevok v téme: neviem co dalej
kron221

prejdem k veci...rozisiel som sa s priatelkou na zaklade jej chyby ale ona sa nedokaze zmierit s rozchodom, uz sme sa parkrat stretli a stale ma prehovara, viem ze je to moja chyba ze sa s nou stale stretavam, ani neviem preco to robim, ci z lutosti k nej alebo ci to este nie je pre mna uzavreta kapitola, zazili ste nieco podobne? poradte mi co dalej lebo mam fakt nervy v kybli

regina92

kron221, každé jedno stretnutie, každý jeden telefonát, každé jedno prehovorené slovo jej znásobuje šancu na vztťah s tebou, aj keď z tvojej strany o nič neide. Preto ak ju už neľúbiš a nechceš jej ubližovať, treba podstúpiť aj keď pre ňu bolestivý, ale rázny krok a prestať s tým! Čas všetko vylieči, viem o čom hovorím... veľa šťastia!

snehuliatko

ak ta k nej nic dolezite neviaze tak sa s nou v tvoj vlastny prospech prestan co najskor stretavat ked vravis ze jej chybou ste sa rozisli :-))

AdamKrt

Ak chces rozchod a uz si vysvetlil vsetko, nema vyznam vysvetlovat viac.

Koniec, nedvihat telefony, presmerovat jej emaily do kosa, ziadny kontakt, ani negativny. Proste nic.

To si na tom este dobre. Ked som sa rozchadzal s priatelkou, tak som to mal tazsie, pretoze aj ked som sa snazil o ziadny kontakt, jej nevadilo dojst aj za mnou osobne do prace atd... Nakoniec sme si vsak vsetko vysvetlili a sme spolu, ale len preto, ze som si to rozmyslel. Ale bolo hodne neprijemne, ked som nechcel a ona si povedala, ze to bude ignorovat.

poussine

Viem si predstaviť. Napr. ja som celkom citlivá povaha, takže tiež ma to trošku vzalo, keď sa so mnou priateľ rozišiel nedávno, ale rozdiel bol v tom, že aj na vine bol on, už počas vzťahu mi dosť ublížil a prosil ma, aby sme ostali spolu... nakoniec to bol on, čo ma odkopol :) takže som si pripadala hrozne. Je dobré si vyjasniť veci, porozprávať sa. Neviem koľko máte rokov, ale predpokladám, že ste mladí (ako ja) , život ide ďalej. Prvé týždne sú najhoršie, ale potom to určite prejde.

kron221

ja som sa s nou chcel stretnut z dovodu vyjasnenia si niektorych veci...kedze rozchod bol dost emotivny a rychly...je to proste strasne ja na to stale myslim a ona mi pripadala uplne na zblaznenie

poussine

Ahoj, skúsim ti poradiť. To, že si sa rozhodol s ňou rozísť, znamená to, že už nechceš ďalej pokračovať vo vzťahu s ňou. Áno, chyba je tá, že sa s ňou stále stretávaš. Mne by to ako tvojej "ex"-priateľke dávalo ešte nádej, že čo ak, pričom ty si dobre vieš, že v tom vzťahu nechceš pokračovať, inak by si sa nerozchádzal. Snaž sa obmedziť kontakt s ňou, resp. nekontaktuj ju vôbec a vysvetli jej, že to nie je dobré ani pre ňu ani pre teba. Každý z vás predsa potrebuje priestor čas, aby sa zmieril s danou skutočnosťou. A takýmto spôsobom sa to zmierenie skôr oddaľuje. Myslím si, že ide o ľútosť z tvojej strany. Možno ju máš rád, ale už ju nemiluješ.

winki

Je jedno, čo sa medzi vami stalo, kto urobil chybu. Rozišli ste sa a teraz jediné, čo potrebujete je na chvílu pokoj a potom sa uvidí. Nestretávaj sa s ňou len zbytočne v nej vyvolávaš nádej a horšie sa s tým vyrovná ona aj ty.
Jeden z vás musí byť ten silný a povedať nie.
Aspoň na čas potom sa uvidí ako ďalej.