vztah - pocuvat rozum alebo srdce

Príspevok v téme: vztah - pocuvat rozum alebo srdce
zuzana175

uz dlhsie sa utapam v dlhorocnom vztahu. na jednej strane ho strasne lubim ale rozum mi hovori nieco ine. poviem par prikladov.
Srdce mi zabucha, ked: sa pritulime, dame si pusu, ked sa dlho nevidime..
rozum mi kaze dat stop, ked: zacne na mna kricat , nadavky typu debil, retard, vypije si na nejakej akcii viac, ako sa patri, robi si zo mna srandicky.

co by ste robili vy na mojom mieste?

Magy

zuzka - nie si prvy a zrejme ani posledny podobny pripad. ty sama musis vediet, ci ti to za to stoji. posledna kamoska, ktora sa takto trapila v podobnom vztahu, skoncila v nemocnici a vela nechybalo, ostal by po nej len nekrolog a dve deti. viac dodavat hadam nemusim.

smutna vila

odmatela: mojim dovodom bol jeho zivotny styl ktory mi nevyhovoval. ALkohol, marihuana, jeho kamarati, ktori boli len o tom. Ked som s nim zacinala tak som si myslela, ze casom sa zmeni, ze bude mat mna a tamto uz nebude potrebovat. Ale ked sa o ani po takmer dvoch koroch nezmenilo, neostavalo mi nic ine...
Taky zivot s nim by ma zabil.

alenka_maxova

ked pri tom hra rolu aj alkohol, tak prec prec prec od neho. A samozrejme, aj keby tam nebol alkohol, aj tak by som ti odporucala taky vztah ukoncit. My baby si castokrat same koledujeme o rozne nepekne pomenovania (krava, tela atd), ale rozumny chalan nikdy tak neoslovi zenu...

regina92

zuzana175, akonáhle som zazrela slová nadávka, krik a alkoholizovanie na žúrke, vedela som, že je to zlá kombinácia.. v tomto prípade by som volila rozum. Aj keď vo vzduchu visí otázka, prečo sa tak správa? Má problémy v rodine, práci alebo máte problémy vo vzťahu? Nie je totiž normálne aby sa človek tak choval len tak pre nič.

lulu22

aj keď som to nikdy nezažila, že by mi nadával niekto, koho ľúbim, ale naozaj počúvni ten rozum! :) si predstav, že by sa k tebe tak choval pred Vašimi deťmi-to by teda nemali moc pekný príklad do života..