Možnosť odstránenia p.organov

lienocka2

Aha, najskôr si si myslela, že si chlap. A môžem sa ťa opýtať prečo to tebe a ešte k tomu aj tvojmu priateľovi vadí? Veď, ak nechceš nikdy dieťa, to sa dá riešiť aj inak. To, že nechceš dieťa je normálne, ale čo konkrétne si predstavuješ pod tým, že odstrániť pohlavné orgány?

jankaaaaaaaaa

zena a povie ze si chce dat odstranit pohlavne organy???? teraz nevie ci to mysli vazne, alebo nema absolutne ziadne vedomosti zo zakladov biologie...
chod za psychiatrom v prvom rade. apotom za gynekologom

napad

no kedze si zena (sudim podla toho ze nemienis ist ku gynekologovi) tak si neviem predstavit ako asi o tie pohlavne organy chces prist. vyberie ti ich kto, ocny??? ak nechces nikdy deti, daj sa sterilizovat. je to pravdepodobne lacnejsie, menej narocne (v porovnani s operaciou) a zrejme aj najrealnejsie co mozes urobit. nemyslim si, ze sa najde nejaky lekar, ktory ti v mladom veku (pre nieco sudim, ze budes dost mlada) vyoperuje maternicu aj s vajecnikmi. to budes musiet dozivotne brat potom nejake hormony, vies, aby si nevyschla :D (ano, realne ti to hrozi :D). a zrejme sa nevyhnes aj navsteve psychologa, resp. rovno psychiatra, ak nie aj niekolkych. len prosim konaj rychlo, aby sa nahodou clovek ako ty dalej nemnozil. uchran tento svet od pripadneho rozmnozenia tvojich genov. za svet - DAKUJEM!!!

OORT

Poradim Ti.Behni na salaš a pytaj si kružok na kastraciu baranov.Nech ti ho bača nasadí!!!

Inak,takto Ti nejebká???????????????

bielymacko

No ja ku gynekologovi nechodím a ani nemienim pokiaľ by som potrebovala papier na operciu jedine vtedy som ochotná tam ísť problémy nemám iba s menzesom vadí mi to a chcem sa toho zbaviť lebo decka nechcem a môjmu partnerovi to vadi a aj mne

Treecat

Omg sak rozmyslaj chlape to je najcennejsia vec co mas to nemozes len tak sa nehat vykastrovat...O rok o dva to budes lutovat ale bude neskoro.