chudnem zo zdravotnych problemov ( chudnem pre zdravie :))) )

Príspevok v téme: chudnem zo zdravotnych problemov ( chudnem pre zdravie :))) )
Tučibombička

Ahojte, snad si niekto moj prispevok vsimne a poradi mi :)
mam 19r. 170 cm a 65 kg, zacala som chudnut z 82kg takze o chudnuti, podotykam zdravom uz coto viem.
15 Dec. 2011 som vazila 69,4 kg a v ten den mi diagnostikovali trombozu, a vraj mam schudnut
takze trz mam 65, a chcela by som ist na 59 a potom na 55 a stop.
Problem je ten ze musim vyradit vsetko mlieko pretoze mam alergiu na mliecnu bilekovinu.
tak teraz neviem co jest. Velmi mi v jedlanicku chyba mlieko a mliecne vyrobky. ale potrebujem schudnut a mat stale pestru stravu. nejaky typy ?

je tu niekto kto by mi vedel poradit ? dakuejm :)

soker

este ,ked beries vitamin D a nepijes mlieko,beries ho zbytocne. vitamin D je na to,aby ti upevnoval vapnik v tele a vapnik dostanes jedine z mlieka a mliecnych produktov.

soker

Mozno ti to bude pribadat ako sprostost,ale nedietuj a sprchuj sa studenou vodou. po prvé,spaluje tuky,po druhé prekrví ťa,cize ti to len prospreje. tromboza je zrazenina krvi a po studenej sprche,uplne studenej ,ti prekvri cele telo.dostanes najprv sok a hned to das na teplu ale nerob to ! ja sa sprchujem studenou vodou denno denne.najprv som to skusil aha hlupost.potom som s tým nevedel prestat a citim sa ovela lepsie. najprv skusaj studenu,studenjsiu a potom najstudensiu,casom sa do toho dostanes.

Tučibombička

no moje mjiery su prsia:90cm pas:74cm boky 95cm stehna (pod zadkom)95cm

takze nemam taku super postavu az :P

kazdy den, si davam probiotika, C, Calcium, D, centrum, pretlaceny cesnak, lyzicu rybieho tuku a lyzicu olivoveho oleja.

len sa bojim ci mi nebude chybat v tele aj ked beriem calcium a D mliecne produkty O_O

Annika1987

a co este od teba chcu?? :D ja neviem, ale lepsiu zivotospravu uz by si asi ani nemala mat, lebo by to bolo nenormalne...

Tučibombička

Doktor povedal ze redukcna dieta mi prospeje hlavne na zily a ze si aspon upravim postavu

Jem: 5X denne, na malych tanieroch, ovocie, zeleninu - nevarim, stavy z nich, strukoviny, zrnoviny, zemiaky, ryby, orechy, len tmave celozrne alebo grahamove pecivo.

nejem ryzu ( nechuti mi), ak mam chut na sladke, dam si grahamovy rohlik s medom.

2,5 litra caju nesladim.

4X do tyzdna 40 minut behu, kazdy den 50 minutova prechadzka ( 140 krokov za minutu), plus cvicenie 4X za tyzden, a kazdy den strecing.

Annika1987

to ti povedali, ze musis schudnut? ved ty nemas ani len nadvahu :-o aku ma tvoja normalna vaha suvislost s trombozou, ze musis este viac schudnut?
a aj ja si myslim, ze stravou bohatou na zeleninu ci nejake ovocie k tomu nic nepokazis. ale cielen chudnut s tvojou vahou zo zdravotnych dovodov sa mi zda dost prisne....

Tučibombička

dakuejem za radu, ale nieje to iba o vahe musim zhodit kvoli tej tromboze a postavu tiez treba zlepsit rochu. tych 10 kg a je to ok. ôen neviem co si pocnem bez toho mlieka :(

soker

ak je to iba o váhe,tak nechudni ! hrozi zdravotne riziko. maj to tak v norme,tak ako to mas teraz . jedz vela mäsa,zeleniny,ale nechudni.teraz mas akurat vahu. mas to idealne 1:1 170cm a 65kg 5 rozdiel hore dole. mas to fajn v norme . a ak chces niake jedla aby si nepribrala tak jedz vajicka,ale tie ta omrzia zachvilu,tak ti ostava zelenina,napriklad spenat . ale hlavne nechudni. Ja som schudol cca 20kg ,tiez otom viem ako na to. ani schudnut som nechcel,prislo to samo ani som o tom nevedel.