Zmätenosť

Príspevok v téme: Zmätenosť
svihadielko

Ahojte. Mám problém, s ktorým som nebola u odborníka, aj sa trochu hanbím, lebo neviem, či je to normálne, či sa Vám to stáva alebo nie.
Umývala som okno, a zrazu som dostala akoby zavrat, zacalo sa mi vsetko mihat, nevnimala som okolie aj ked som sa velmi snazila. musela som sa postavit na jedno miesto a zatvorit oci. ked som ich otvorila, zas sa mi vsetko mihalo-ale len pri miernom pohybe oci. po chvili to preslo, zas som sa pustila do práce. po pár minútach to na mna prislo znova, ale ovela intenzivnejsie, zrazu akoby som ani nevnimala realitu, bola som strasne zmätená a nevedela som kde som-vedela som len jedno-ze sa musim dostat do stavu pokoja.pri tom sa mi aj uz podlamovali kolena.
Mávam to už asi rok, predtym tak raz za mesiac, teraz je to dvakrat do mesiaca, inokedy aj castejsie.Bojim sa ci ide o priznak niecoho vazneho, alebo je to len nasledok únavy, stresu, nízkeho tlaku, ci podobných problemov? Prichadza to na mna hocikedy, necakane, v práci, doma.
Tie stavy su strasne neprijemne,
nedokažem ich ani poriadne opisat, tak by som chcela vediet, ci mate niekto podobny problem. dakujem za odpovede.

kail

to iste sa mi stavalo v dectve ,, take staviky . ze som zrazu nevedel kde som uplne inak som vnimal mne sa to stalo hocikedi neviem co je spustac,,ale mas poruchu pozornosti , ja mam vraj ..tetaniu ja som stale nervozny bud zle spavam al zle jem al mam divne stavy.. a mam strach "D napis mi na mail nytoxiler@gmail.com

Magy

tu by som velmi nerozmyslal nad hanba-nehanba. nie je to ojedinely stav, ale uz zjavne chronicky a progredujuci (postupuje, zhorsuje sa to). nabuduce sa ti to stane niekde vonku, pri ceste... spadnes po kolesa alebo ktovie co... moze ist len o nahlu zmenu krvneho tlaku (co tiez nie je samo osebe normalne a moze byt tiez priznak niecoho vazneho), alebo nejaky hlbsi neurologicky problem. rozhodne to nezanedbavaj a padaj k lekarovi, EEG urcite, mozno aj EKG.