Ono to fakt ide! :)

kolpi

ani neviem, ale hned po par dnoch som sa citila ovela lepsie :)

hlavne svoje telo zacinam vnimat ako "stroj", ktory potrebuje urcite palivo, aby riadne fungoval :P teda sa snazim mat pestru a zdravu stravu (to som pred tym velmi zanedbavala)

veronicka2

to ako keby som citala o mne. zhruba pred 2 tyzdnami som zacala robit to iste. akurat ze ja vobec nejem sladke (ale ani nemam potrebu/chut). ranajky jem normalne chleba s dacim.na desiatku ovocie na obed sa najem normalne na olovrant nejaky jogurt a vecer normalne jedlo alebo musli s mliekom. o 8 zvyknem pit caj pretoze moje posledne jedlo je o 6 tak o 8 uz dostavam hlad. ja jedavam kazde dve hodiny. ale tiez male davky. pomedzi to stepujem tocim na sa tocni. jedinu zmenu ktoru vidim je ze nemam nafuknute brucho co som do teraz mala...tebe sa kedy objavili vysledky?

kolpi

ahoj!
no jasne, ze jem aj sladkosti! :D mam teraz pred menstruaciou,tak sa to u mna bez sladkosti ani neda :) dietne jedla jem fakt iba vecer, inak si davam aj mega nedietne, ale vzdy si davam pozor na mnozstvo! napr pred chvilou som si dala cokoladu- na obale som si precitala, ze 25g obsahuje 6% odporucanej dennej davky kalorii,tak som si povedala, ze tych 6% si mozem dovolit :)

ale este ked som chodila na strednu,tak som jedla (skoro) kazdu prestavku! to som mala so sebou aj 6 rozkov niekedy.. no vtedy som,samozrejme, nechudla :D ale taku potrebu jest som mala vzdy iba v skole.. neviem, ci moj mozog natolko pracoval.. :D

a este chcem dodat, ze sice som si kedysi robila srandu s babeniek,ktore sledovali obsah kalorii v potravinach, musim uznat, ze to je velmi prakticke! ked som to nesledovala, bola som schopna zmastit celu 300-gramovu cokoladu a neuvedomovala som si nasledky... proste je fajn uvedomit si hranice :)

(a aj ked sa za tie sladkosti citim obcas hriesne, poviem si, ze to mnozstvo vody, ktore popritom pijem, to hadam trosku zmierni :) ...a mozog sa zivi cukrom, tak ho nechcem trapit :D )

kaQa

kolpi
Grartulujem :)
Joj keby sa aj mne to podarilo heh ,
Chcela som sa ťa spytat ješ aj sladkosti?
a čo jedavaš na raňajky?
a na desiatu?
bo aj ja chodim do školy a sedieť v škole 7 hodin a potom som vkuse hladna, aj keď ma na desiatku jeden rohlik.
A pečivo si jedla svetle či tmave?
Za info ti Ďakujem! :)

kolpi

nuz, ja poriadne neprezuvam :( viem, ze to je zle, ze poriadne prezutie je zakladom dobreho travenia, ale mne sa to jedlo akosi rychlo pyta do zaludka..no budem sa snazit zmenit to :)

evik1

kolpi gratulácia,konečne niekto,kto vlastným výsledkom propaguje zdravý spôsom ustálenia organizmu,lebo to ani nie je diéta,ale dobro žalúdku.Ja sa tiež pomaly presviedčam,že asi na tom niečo bude,mala som problémy so žalúdkom a už pradávno mi to môj gastroenerolog toto vravel:menej a často,dobre požuť,ale my sme blbí,furt lrn ako: nemám kedy,nemám možnosti v robote,bla bla bla.Na seba vôbec nemyslíme,až keď je zle,radšej uveríme atkinsonovi,90 dňovi ,oddelenému,aj nízkosacharidovi,prípadne sacharidovo-vlnovi...ale vlastné brucho-nikdy!Alebo ešte kamoške.lenže každý máme iné trávenie,ja napr.nemôžem delenú vôbec ani atkinsona,lebo nemôžem zeleniny veľa,čo je základ každej redukčnej,ani tuky,br.našťastie ani alkohol a masné krémy a tiež pražené...kapustu,a mnoho iného.čo mi odstáva,z toho čo môžem -hydina ,ryby,ryža,mliečne výrobky,ovocko trocu z každého pi troche v intervaloch.niekedy sa mi to darí,inokedy sa sama vyhecujem od hladu do bezvedomia+šport nalačno o ikáve a potom...a to je véééľmi ZLE.Držme si palce.

kolpi

NIKeee hybala som sa posledne dva mesiace (stepper,brusaky,...) a teraz mam vela ucenia, takze vacsinou sedim nad knizkami..zostava mi teda len davat pozor na tu stravu :P (aspon zatial)

alenka: ved prave...vsade som o tom pocula,tak som rada, ze to je take ucinne a behom kratkej doby :) ked som doma, na obed si dam iba polievku a ked tak nieco male k tomu ...ale zalezi aj od typu polievky-moja mama robi vacsinou huste polievky,takze tie ma krasne zasytia :P vlastne to robim tak, ze sa kazde tri hodiny snazim jest.. ranajky normalne, na obed polievka, potom normalne jedlo a na to, co jem ako posledne (okolo siedmej) si davam najviac pozor, teda sa snazim,aby to bolo nieco v ramci moznosti dietne :) a hlavne vela tekutin -ja pijem iba vodu

alenka_maxova

kolpi, nevsimaj si veves :) Ja som tiez o tom milion raz pocula a nikdy som sa este na to nedala, takze az vyskusam a ozaj to bude fungovat, tiez tu budem cela natesena pisat. Mozes mi prezradit napriklad ako vyzera tvoj obed? Stravujes sa doma, alebo v restike?