fyzické tresty v škôlkach

novakulka

Nahlasit riaditelke. Nik nema pravo niekoho bit. Ale rozhodne suhlasim, ze by sa rodicia mali detom viac venovat. Lepsie ich vychovavat. Dnesne deti su rozmaznane a vychovavane televiziou, nepoznaju hranice co mozu a co uz nie.

smajliQa

alebo prida jednu nulu k platu ucitelom, a nech si potom aj decka skacu po hlavach,,,
ale.... plat nulovy, nervov kopec, a este aj nic nemozu....
by som ucitelku nerobila ani keby ma o to prosili....

tpch

To je nasledok neistych volnych vztahov, nervoznej atmosfery v rodine, nevery, hrubosti medzi rodicmi a podobne. Ked sa rozpada viac ako 50% manzelstiev a este viac volnych vztahov a decka su medzi rodicmi ako medzi mlynskymi kamenmi, ventiluju svoju neistotu agresivitou. Ale ucka nema byt hromozvodom, aj ona je len clovek s odmedzenou schopnostou zvladat chaos.
Takze zlepsite si vztahy v rodine a aj decka budu normalnejsie.

tpch

Tam, kde je mravny marazmus-ako u nas teraz-je to prirodzeny dosledok. Ludia sa nicoho neboja a myslia len na prachy. Decka nasavaju pomery v spolocnosti, pretoze ucenie sa napodobnovanim je zaklad prezitia. Tak robia to, co vidia okolo seba, len veku primeranou formou. Cize kopu, skriekaju, pluju a vulgarne nadavaju.
V pokojnej rodine zalozenej na laske a ucte taketo deti neexistuju, a ak ano, tak je to vynimka s nejakym vrodenym defektom. Decko je zrkadlom rodiny, kde vyrasta. Cize zle decko znamena dysfunkcna rodina.

Maoam

este v 90tych rokoch mali decka respekt pred ucitelmi, rodicmi, proste to bola autorita a bodka

v skole sme sa spravali slusne, nikto si nic nedovolil a ked, tak boli hned vyvodene dosledky

co je to za dobu, ked decko moze vsetko a ono manipuluje dospelych naokolo?

sodoma -gomora