Obmedzenie intimneho zivota v manzelstve..

Príspevok v téme: Obmedzenie intimneho zivota v manzelstve..
Kovepa

Dobry den. Mam 30 rokov a moj manzel 39. Sme spolu uz par rokov a pred 8 mesiacmi sa nam narodil syn. Dovtedy sme zili velmi dobrym sex. zivotom. No po porode sa vsetko zmenilo. Obaja sme velmi vycerpani a unaveni, pretoze maleho este kojim a kazdu noc k nemu 2 krat vstavam. Maly sa budi uz o 5 rano a nechce spat, tak to ho uz manzel berie do inej izby, aby mi umoznil oddych. Starostlivost o babatko nie je lahka, ale obaja si pomahame, ako sa da. vcelku sme stastni len nam uz nevychadza cas ani sily na intimne chvilky. Ma tu niekto podobne skusenosti? Kedy sa vam znova dostal intimny zivot do normalu?

debbie

ahoj....no toto nie je neobvyklá situácia...ver mi, stáva sa to vo väčšine rodín s malým bábenom...my sme to riešili nasledovne. ked sme už skoro "padali na hubu" od únavy, moja mama nám cez www.zlavypokope.sk objednala dvojdenný výlet (1 noc) a malinkú nám postrážila... oddýchli sme si a hned vyzeralo všetko inka ;)

hoover

my mame tiez 2 deti a neviem,co je sex takmer rok. Kedysi sme veru robili veci... Teraz som vo velkej depke, uz ani porno ma nebavi.je to fakt zle. Nemam odvahu zenu na tuto temu oslovit.ano, myslim na pekne zeny v okoli, ale bez obav, na nic sa nezmozem.

Milky

Asi sme sa nepochopili, ani nie som zastancom takehoto spravania.
Preto som uviedol i taky priklad. Ako by si sa citila ty? Ja hrozne..

Milky

Tpch
Zistis, cez Skype s webkamerou tvoj partner masturbuje pred a s niekym inym. Pacilo by sa ti to?
Je to virtualny sex, partner nie je neverny. Ale ze by zavladla spokojnost v tvojej dusi, asi nie.

vebe

Kovepa, to co popisujes sa stava aj v inych rodinach a s prichodom druheho dietata sa moznosti pre intimny zivot este stazia. Lebo, teda aspon aj som to tak zazila, vzdy je aspon jedno dieta hore no a v noci sa clovek nauci vyuzivat kazdu sekundu na spanok. Nehovorim, ze ziaden sex, ale podstatne menej a tak trochu inak.
Nemam na vsetko vysvetlenie, viem len za sa to stava a ja som to tiez tak citila, ze po narodeni sa z nas stali rodicia a teda aspon mne moja uloha matky malych deti dost nepriaznivo interferovala s ulohou manzelky- milenky. Toto je mozno viac odpoved pre Igorra. Moje vnutorne nastavenie a pocity akoby sa zmenili a udialo sa to bez toho, ze by som to chcela. Pre muzov je to asi dost tazke, maju pocit akoby museli superit s dietatom o manzelku, ale nerobime to naschval.