Operacia - povzbudte ma prosim

malaanka

Ak si ešte nebola na predoperačnom ARO vyš. tak povedz Aristovi,že máš veľký strach a on ti predpíše premedikáciu večer pred operáciou aj ráno.Len mu to musíš zdôrazniť a aj pýtať si niečo na ukľudnenie.

Wara

urcite sa nemas coho bat, anesteziolog presne stanovi anestetikum, pocas operacie su neustale monitorovane vitalne funkcie a po operacii, kym sa nepreberies z narkozy budes na pooperacnej izbe, kde sleduju tvoj stav, takze tohto sa urcite bat nemusis, ja idem vo februari tiez na rhinoplastiku ale len v lokalke, tak by ma zaujimalo ku komu ides, drzim palce aby nos vysiel podla predstav

eam

Kvôli strachu z operácie som si pestovala cca 20 rokov žlčníkový kameň a nakoniec ma neminula operácia. Na moje prekvapenie, nebolo to nič a odvtedy som už bola na ďalej operácii. Pokiaľ nie si rizikový pacient nemáš sa čoho báť. Predoperačné je na takej úrovni, že sa nemusíš báť, že sa nepreberieš, alebo zadusíš. Prajem ti nech ti to dobre dopadne.

Helus

Ahoj bojko neboj sa,zvladnes to aj ja som bola operovana na koleno v decembri,a isla by som kludne znova.Strach ma kazdy,to je samozrejme,ale v nemocnici,je super personal,pred operacoi vecer dostanes na ukludnenie tabletku,a v den operacie,naladovku,nebooj ja som bola v celkovej anesteze uz 7x.Drzim palce,zvladnes to.

zebra108

urcite ti robili aj predoperacne vysetrenia a ak boli dobre nemas sa coho bat ja som bolo v ca dvakrat a prezila som to drzim palce