Norethisteron zastavenie krvacania

Príspevok v téme: Norethisteron zastavenie krvacania
salajka

Ahojte, mate skusenosti s norethisteronom na zastavenie menstruacneho krvacania? dnes mi ho lekar predpisal, lebo mam uz 23 dni vkuse silnu mestruaciu a uz nevladzem. Do kolkych dni Vam zastavilo mestruaciu? mam ho brat 15 dni, potom ma prist menzes a asi zacenem s HAK. A co neziaduce ucinky? tych sa naozaj bojim, teraz mam skuskove, tak musim byt plne sustredena.

Maja1964

Norethisteron ti lekár predpíše aj bez vyšetrenia,ale platíš si plnú úhradu lieku t.j.cca 10 eur,pokial by si mala nejaky problem,napr.krvácanie a na základe toho ti lekar predpíše tento liek,hradíš doplatok 70 centov,je to spravodlive?

Tisa

ako často sa može norethisteron užívať ?
mala som ho predpísaný na oddialenie menštruácie v mesiaci júl a potrebujem aj teraz z dôvodu odcestovania v mesiaci september. Nebude to problem ?

kačenka239

no mne to predpísal lekár, ale robil mi len ultrazvuk...ale ak si už mala pohlavný styk, tak ťa bude chcieť vyšetriť

renata152

Ahoj.
Norethisteron má veľa nežiadúcich účinkov ako každý hormón. Na oddialenie menštruácie by som si ho nedala, lebo u niekoho môže rozhádzať cyklus.
Ale čo sa týka Tvojho dlhotrvajúceho krvácania, je to úplne v poriadku. Kedysi som ho dostala aj ja a do 3 dní som prestala krvácať. Potom som ho užívala asi tri mesiace tak, že som si ho dávala 4 dni pred predpokladaným dňom menzesu a pomohol mi. Dlhé roky som mala menzes každých 28 dní a trval 7 dní, ale nebol silný.
Pred asi polrokom sa mi to zopakovalo a vtedy mi doktorka dala Agofolín 2 amp a zabralo to. Ale teraz som mala cystu. Začala som užívať Indonal, cysta praskla a som v pohode.
Ak máš dlhotrvajúce problémy skús si pozrieť Indonal /je na ženské problémy/, mne pomohol.

Xzyyy

Ahojte , chcela by som sa opýtať na lieky norethisteron, keby som isla ku gynekologičke a chcela si predpisat liek je povinne gynekologické vysetrnie ? alebo mi liek predpise bez vysetrenia ??