On - neschopný, nezodpovedný, egoista

Príspevok v téme: On - neschopný, nezodpovedný, egoista
suprax

ahojte..mam dlhorocny vztah.. mali sme aj vela kriz, ktore sme prekonali. v poslednej dobe si vsak strasne na nom vsimam aky je nezrely, neschopny, nezodpovedny, nechapavy a vsetko mozne! ma takmer 21 rokov a je totalny bordelar, v NICOM NEMA PORIADOK A SYSTEM, ked sa napr. zmenia plany ktore sa ma dotykaju tak mi to ani neda vediet!-pritom vie ze ho cakam s obedom!->a stale nechape preco ma to tak hneva! casto ma vypnuty telefon v najnevhodnejsiu chvilu - pritom sam tomu moze predist. ked je u mna robi mi v izbe bordel, ked nieco zhodi nezdvihne to, zo vsetkeho si stale robi srandu, vidi len seba a nedokaze sa pozriet na vec mojimi ocami. da mi strasne vela energie kym mu nieco vysvetlim! pritom ja nemozem robit x veci co robi on a takisto mi vadia! ja sa uz neviem udrzat..stale castejsie sa len hadame.. ma aj dobre stranky..ale momentalne na ne nedokazem ani myslie.... co vy na to baby..aky sa vam zda moj frajer? aj vasi su taki? co mam pre boha robit uz??? idu mi prasknut nervy.
dakujem

petronela12

suprax
Viem ze je to pre Teba tazke opustit ho. Ale predtym nez sa rozhodnes zvaz si vsetky +/- lebo akokolvek sa rozhodnes, ponesies nasledky. Ci uz ked s nim zostanes a budes musiet znasat jeho "nalady" alebo ked ho opustis, budes musiet znasat tu samotu a milionkrat prehodnocovat ci si urobila dobre.
Vsetko je na Tebe ako sa rozhodnes. Prajem Ti, aby si sa spravne rozhodla.
Ja som Ti iba chcela povedať svoju skusenost, ze zo psa slanina nikdy nebude.....

suprax

petronela - chapem, a urcite mas preco mysliet si to...ale je tazke opustit ho.. chce vela energie kym mu nieco vysvetlim a tak..ale vidim na nom ako sa zacina snazit a uvedomovat si co robi zle. sme si strasne blizki, mame spolocne nazory a rozumieme si... ja budem dufat ze toto snazenie ho neopusti a naozaj sa raz dozijem zmeny :D
fixka - dakujem, aj to som si uvedomila.. niekedy to ozaj prehanam ale zas niekedy mam take nalady ze nanho kaslem a potom to ozaj zabera :)

fixka

ja mam pocit ze ta trochu berie ako matku.Preto ti aj nezavola, alebo vypne tel, aby si ho ako rodic nekontrolovala. trochu mu ukaz ,ze na neho kasles.Je si moc tebou isty, trosku nech ma strach ze ho nechas.

petronela12

Moja, cim skôr od neho. Aby si raz nelutovala....
Ja som zila s takym clovekom a poviem Ti... zobralo mi to 10r zivota.
Bude to boliet... ale az neskôr zistis, kolko osohu ti to prinesie. Odvahu!

suprax

dakujem vam vsetkym za prispevky.. dana660 mas pravdu, niekedy to je taketo ale potom zas pridu aj mesiace kedy je vsetko v pohode.. no mesiace nie :D ale nerobi taketo veci stale..ako s tym obedom. nejde mi o to kde a s kym je, ja len mam rada ked viem kedy pride, ked normalne povie cas a ja sa viem zariadit, len o toto ide. chapem ze ma takmer 21, chlapom aj dlhsie trva kym dozreju (nie v zlom) ...sme spolu 5 rokov a prezili sme si teda kvalitne krizy ale sme tu a sme spolu. vysvetlila som mu co mi vadi (asi milionty krat), snad to pochopil.. mne to niekedy pride take ze na mna kasle ked nezavola ze meska alebo ze sa nieco zmeni.
aj on si sam priznava ze robi chyby a ze je strasne nezrely. aj tak si nemyslim ze je to dovod na rozchod...v 25 bude :D ale asi mu este dam cas. casto si da povedat a premoze sa :) ten prispevok som pisala strasne vytocena :D ale nie je az taky strasny.. ak mate este nejake skusenosti tak dajte ;)

arnie11

Mozno casom dozreje a nauci sa brat ohlad na inych. Ale necakaj zazraky, co poznam chalanov co boli nezodpovedni a bordelari v 20, boli takymi aj v 30ke. Ak sa ma zmenit, musi to chciet on sam. Ty mu mozes iba poskytnut motivaciu, dovod preco by sa mal zmenit (napr. ze by Ta mohol stratit).

grc

suhlasim s ladida. užívaj si život, v tvojom veku riešiť pre nezreleho chlapca obed... no odomna by sa toho obeda nikdy nedočkal :) je nezrelý, a možno sa ani k sebe nehodíte, ked ty čakáš uplne nieco ine vo vztahu. dajte si pauzu alebo to ukoncite, uvidíš, časom príde taký, ktorý ťa za tie tvoje obedy bude na rukách nosiť :D

Krasomil

Nebere ten vztah ještě na takové úrovni, jako ho asi bereš ty. Bere to tak trošku na lehkou váhu, a tak trošku svobodně, ještě pořád si užívá mladistvého života, je ještě nevyzrálý. Ale trochu odpovědnosti by ve svých letech už měl mít, například ten oběd atd.. Není to chlap, je to kluk a otázka je, jestli se někdy změní. Znám hodně chlapů, kteří se i kolem třicítky chovají pořád jako chlapci, řekl bych, že je jich čimdál víc, nezodpovědnost, prostě si užívat života.

dana660xz

suprax jejda keby si nanapísala že má 21 mám podozrenie že hovoríš o mojom frajerovi ktorý má 34!
ale po takýchto blbých dňoch keď vidím len to ylé prídu týždne keď vidím len to dobré :)
ja osobne neviem či tvoj (alebo aj môj) vzťah stojí za to, ale bohužiaľ nikto mi nedal manuál ako byť s niekým šťastný.
hlavu hore, keď to prerastie až do toho, že budeš z neho len nervózna a pôjde ti na nervy tak to Ďalej nepôjde.

ladida

suprax,je straaaaaasne mlady aurcite nezrely na seriozny usadeny vztah!co neznamena,ze ta nema rad,ale este potrebuje volnost.nie je to 35rocny otec rodiny,tak sa tak k nemu skus nechovat.necakaj ho doma s obedom! neumrie od hladu,chod aj ty von,cvicit,na kavu s kamoskami a uzivaj si,ze mas 20!