nebavi ma život

Príspevok v téme: nebavi ma život
klarika123

mam 16 ....všetko ide dole vodou stracam kamratov za chrbtom ma ohovaraju ,už ani žiadnych nemam ..rodičia ma nechapu ,nema skym ist von nemam chalana v škole sa m ivobec nedari nikto ma nema rad učitelia spolužiaci nikto citim sa sama a teraz ma čaka polročne vysvedcko :( nemam nikoho komu by osm sa zdoverila rozmyslam nadtym načo tu este som prčo som sa narodila ked mam trpiet :( som na dne ...pomožte mi dakto ...

werdza

V približne tvojom veku si tým prechádza dosť ľudí a nie len vtedy, viem, že je to ťažké, ale treba si uvedomiť, že čo chceš v živote dosiahnúť, v čom chceš byť úspešná a ísť si za svojím snom. Skús si napísať na papier svoje ciele, čo by si chcela, nemusia byť len materiálne, kľudne aj napríklad, chcem byť speváčka, maliarka... a začať preto niečo robiť, skúsiť ísť napríklad na nejaký krúžok a podobne. Kamaráti, ktorí ťa ohovárajú niesú kamaráti a je dobré vedieť, že ťa ohovárajú, ako o tom nevedieť a myslieť si, že máš kamarátov. S láskou si nelám hlavu, väčšinov príde, keď to najmenej čakáš a ak si napríklad myslíš, že niesi najkrajšia, že nemáš naj postavu, tak aspoň budeš mať istotu, že ťa ten chlapec má naozaj rád takú, aká si. Veď veľa v škole neobľúbených mladých ľudí sa stalo úspešnými a slávnymi a potom im len môžu tí, čo ich v škole ohovárali závidieť.

vebe

A este jedna vec mila Klarika, zivot ako taky nam dava sancu prezit neuveritelne a krasne veci (iste aj mnohe nepekne). Nikto ti nespravi tvoj zivot pekny a zabavny, to musis urobit ty sama. Najdi si okrem skoly a domacich uloh vseliake aktivity pre volny cas- ja neviem ci sportujes, kreslis ci co ja viem co, nepoznam ta, ty si najdi aktivity, hladaj a skusaj tak, aby si mala stale co robit a na co sa tesit

Brenda

klarika123
taketo som mala aj ja vela krat ze nemam nikoho a nic a idem sa zabit.ale zistila som po case ze je to blbost a ze na to nesiem mysliet alebo sa pozerat na to z tej svetlej stranky :)a vnimat okolitych ludi priatelou rodinu len v tom dobrom a tak..a sama sa musim "zmenit" teda moj postoj k zivotu a tak postupne dojdu dobry ludia a vsetko,takze je to len na tebe ako sa k tym danym situaciam postavis..:)

vebe

Problem bude do velkej miery v tebe a v tvojom postoji k veciam, ludom a zivotu. Vsetko co si napisala, je o tom, ze nikto ma nema rda, trpim, nemam nikoho, rodicia ma nechapu. Zacyklila si sa v tom celom a nie si schopna pozriet sa na veci z ineho uhla, najst nieco dobre a pozitivne. V prvom rade si skus odpovedat na otazku, ci ty mas sama seba rada. Skus na sebe najst to, co si myslis, ze je dobre, mile a pekne a teda dovody preco by ta ludia mohli mat radi. Zmen uces, alebo oblecenie, alebo farby oblecenia, mozno to zaujme tvoje okolie a prihovoria sa. Chod si niekam zacvicit medzi ludi, nieco co ta pozitivne naladi a vypusti zo svojho slovnika, ze "ludia ma nemaju radi". Ked ty zmenis svoj postoj, zmeni sa tvoja "aura ci vyzarovanie"a tvoje okolie to vyciti. Viem, ze si pomyslis, ze som napisala blbosti. V tvojom veku som niecom podobnym presla a teraz viem, ze problem bol len v mojej hlave.