káva a zdravá životospráva?

ivica7

Len pozor na to, kolko jej pijes. Kto vela kavickuje a ma slabsi zaludok, tak dobre vie, o com pisem. Nieco o tom je aj tu bold.sk

CYP1A2

Či je pre teba káva zdravá môžeš povedať až vtedy, keď si zistíš, či si pomalý alebo rýchly metabolizér.

Moireal

Pre ludi s vycerpanymi nadoblickami a autoimunitnymi ochoreniami,ktorych je na svete coraz viac,je kava velke no no. Ale kto je zdravy,nech si da. Neda sa generalizovat. Tak ako v nicom.

klamstvo

Plichta, že "vymyslel receptúru na zdravú a chutnú kávu", tzv. bulletproof?
To sú tak do neba volajúce sračky až to bolí! Dave Asprey. Takže najskôr googli a zisťuj si informácie. A až potom vypúšťaj kraviny do sveta.

IvanaIva

- káva a zdravá životospráva ide k sebe!..bola som už na mnohých prednáškach kde sa rozoberala táto dilema, alebo ako to nazvať..či sa môže káva piť alebo nie, keď sa človek zdravo stravuje..som rada že som bola na prednáške dušana plichtu, ktorý má fajn filozofiu o káve a aj sám vymyslel receptúru na zdravú a chutnú kávu..treba vyskúšať a potom pochopíte ako má chutiť kvalitná káva..je to cítiť:-)..už len takú kupujem a ponúkam ľudom, keďže viem že na kvalite záleží:-)

Majdanova

-Kircha- uz som nato aj sama prisla ze ta kava je o cosi mastnejsia. Ale fakt je to pravda co si mi aj ty pisala, ze sa da na to zvyknut. Prvy tyzden, ked som ju zacala pit tak mi bolo z nej tak vselijako ale teraz uz super. Som rada ze som sa dala na toto ukecat, lebo sa od vtedy aj lepsie citim a chutovo je vyborna;-)

tifaniass

@1Sima to mas veru pravdu ze v malom mnozstve nic neuskodi ale pokial mas kvalitnu kavu tak mozes ju pit aj vo vacsom mnozstve..Teda aspon moj nazor..Pijem kavu ktora je prazena na Slovensku a ktoru si sama meliem...Jednak je to vyborna chut a jednak je urcite zdravsia ako tie vselijake nescafe kavy ktore okolo kavovych zrniecok podla mojho nazoru ani nesli..

1Sima

Snažím sa žiť zdravo a kávu si občas veru dám. Podľa mňa v malom množstve nič neuškodí. Ale je lepšie keď si za kávu nájdete lepšiu alternatívu. Môj najobľúbenejší portál o zdravej životospráve je: bold.sk

Juzya3

Raddii - cauko
Lenze mi povedz este jednu vec, ktora mna ako laika dost zaujima a to ze kolko takato prazena kava stoji? Ved to su vysoke ceny a este ked si vezmem ze by som si musela teda aj mlyncek kupovat aby som si ju mohla sama mlet. Ved to sa nedoplatim, ci nemam pravdu?