podviedla som?

Príspevok v téme: podviedla som?
given

ahojte. stala sa mi taká vec..bola som veľmi zaľúbená do chlapa, ktorému išlo len o sex..bola to len krátkodobá záležitost-ani nie 2 mesiace,pričom sme sa stretli maximálne 5x ..počas tej doby som spoznala terajšieho priateľa..na internete..fajn sa mi s nim rozprávalo, rada som kvôli nemu sadala k pc..problém však bol, ze nie je zo slovenska a ani som nepomyslela na to, ze sa niekedy stretneme, nie preto, že by sme nechceli, ale pre diaľku a málo peňazí...ale stalo sa to a sme spolu už 2 roky. a problém je tu: on celú vec s mojou zaľúbenosťou do toho druhého vníma ako podvádzanie..priznávam, že som mala sympatie aj k terajšiemu priateľovi, ale neviem, čo je na tom zlé, veď predsa keď je niekto fajn, máme pozitívne pocity..ja som sa nimi netajila, ani tým, že by som ho rada spoznala osobne, a zrejme to bola chyba. Teraz mi počas hádok vyčíta, že som ho podviedla. Ospravedlnila som sa, mrzí ma, ak som mu nejak ublížila, ale vidím, že to nič neznamená a už som unavená z toho, že zo mňa robí niekoho kto podviedol, aj keď to tak nie je. Veď sme sa ani len nestretli, koho som teda podviedla? Kto má pravdu? ja si myslím, že to, že sme sa začali spoznávať na internete a mali sme k sebe sympatie, ešte neznamená začiatok vzťahu..neviem ako mu to vysvetliť..

given

ďakujem všetkým.. musím konať..ešte raz sa otvorene rozprávať, počkať aké budú výsledky a podľa toho sa rozhodnúť..

given

ťažko sa čítajú také rady..rozísť sa..nie je to ľahké..po iných stránkach je to chlap, akého mnohé ženy hľadajú márne..neviem čo robiť..asi sa s ním ešte musím skúsiť v pokoji porozprávať..a keď nič tak sa naozaj zdekovať :(

Aisha5

Given, zachran si zivot kym mozes. Jedna sa o zakomplexovaneho ziarlivca. Ten ta bude tyranizovat cely zivot, a ked zistis, co je zac, uz bude neskoro. Rozid sa s nim teraz, kym mozes, lebo neskor to mozes lutovat. Nikto nieje bez chyby, ale mozes si najst normalneho, zdravsieho chlapa...

Izabelka_MT

hmm tu platí pravidlo že svojej polovičke by sme nemali všetko vraveť lebo potom to takto dopadne na budúce radšej drž jazyk za zubami nemusí vedieť tvoju minulosť lebo vždy si to môže zle vysvetliť ...nie nepodviedla si ..

aisha5

Samozrejme. AK je moslimskeho vierovyznania, tak tito chlapi povazuju zeny za smetie. Ako keby sme boli nejake nuly. Pre nich je normalne zenu zbit, ked sa im zachce, pretoze on je chlap a zena je jeho majetok. Zena musi byt podriadena. Este si nikdy o to nepocula, ze moslimovia biju, tyraju a ponizuju svoje zeny?