dodrbany metabolizmus a dieta

Príspevok v téme: dodrbany metabolizmus a dieta
kawka

ahojte, chcela by som sa spytat ako schudnuť, keď dodržiavam všetko 5x denne jem,šport každý druhý deň a nechudnem. Už 5. rok sa snažím schudnúť. Absolvovala som dukanovu dietu, mliečnu, 90 dnovu za posledných 5 rokov a ešte pár takých pokusov, ze som si povedala ze od pondelka, no vydrzalo to max tyzden.
Teraz som prešla na zdravý spôsob stravovania a za posledný mesiac zislo zo mna jedno kilečko. Momentálne som najchudšia aka som kedykolvek bola pri tejte výške. Mám 64 kg, potrebujem zhodiť na 55. Poradťe ako...ako naštartovať sto krát dodrbany organizmus.

formujsa

Oprava metabolizmu nie je dieta. Nefunguje metabolizmus, nie je leptin, nespaluju sa tuky. Nezdrava strava, chybaju dolezite latky, ktore potrebujete doplnit alternativnymi vyzivovymi doplnkami. Idealne je zmenit stravovacie navyky a cvicit. Skuste pozriet stranku pekna-postava.webnode.sk

Zuzi

Vsade sa pise len o dietach a nie o spravnom stravovani! Nas metabolizmus potrebuje vsetky rozne vitaminy a mineralne latky, aby fungoval dobre. Preto pestra strava je zaklad. Helus, pokial ti mlieko nerobi dobre, tak preco ho neskusis vyradid z jedalnicka na isty cas a potom mozes porovnat vysledky? Ja pijem vacsinou iba sojove mlieko, aj to nie vela. Neberes nejake tabletky, ktore by ti mohli sposobovat poruchy metabolizmu?

Helus

maruska ano ja jedavam dost pohanky,a urobim si ju ako ryzu,a jedavam ju na sposob ryzota,udusenu zeleninku zmiesam s pohankou.Alebo pohanku zmiesam s nastruhanym jablkom,alebo pohanku posypem bud orechmi,alebo makom,a polejem to medom.A dalsi recept mozed spravit ze spravis z pohanky prazenicu s vajickom.

maruska123

helus nie som si ista, ale to ty si pisala, ze jedavas pseno alebo pohanku? poradis mi nan nejaky dobry recept?

Helus

mattod a este blba otazka,Acidko moze uberat ziviny zo svalov,ja si zvyknem davat acidko,a nebeham v noci na Wc.Podla mna je acidko lepsie,ja sice vobec mlieko nepijem,takze preto to nejako neviem posudit.Mlieko jedine do kavy,alebo do varenia,alebo do vlociek.

mattod.

Helus : acidko ma priaznive ucinky na travenie,takze ak chces cez noc behat kazdu chvilu na WC ,tak ti to nedoporucujem :) . Mlieko som si dal ja len pre to ,aby mi neuberali ziviny zo svalov pocas noci .

evik1

OK,ľudia,poraďte mi nejaké centrum úpravy stravy,zistenie telovej hmoty okolo str.slovenska,rada by som podstúpila,avšak BA mi je ďaleko,dík moc.Alebo aspoň nejaký link,viem zopár mies,kde to robia,ale je to out.

Helus

mattdot nebolo by lepsie Acidko pred spanim,ja som A skupina a mne mlieko netravi dobre,ja si davam Acidko,co povies na to.A Acidko si davam take 2 hodky pred spanim,kes som ovsem hladna.

Milky

Super, ze si si uvedomila, cim si si pokazila metabolizmus. Dietami.
Metabolizmus sa upravuje najma pod lekarskym dozorom. Lekari podla odozvy tela to dokazu. Ziadne stupidne diety, ktore citas v "odbornych" casopisoch.
Jedina dieta, je pravidelne jest vsetko, avsak pocat kCal si treba ustriehnut. To je vsetko.
Zver sa do ruk lekarom, co ti zmeraju bazalny metabolizmus a budes vediet, od coho sa odrazit.
Reset metabolizmu byva aj napriklad cielenou hladovkou (36hodin), kde pijes vela tekutin. Niekedy sa stane, ze i na to strasne rozladeny metabolizmus dietami jednoducho nezaberie. Vtedy sa moze stat, ze na infuzkach clovek je i 4 dni, pokial sa dostavi vysledok.
Ale pricina byva casto inde. Si si ista, ze pricinou nadvahy byva metabolizmus a nie iba tvoja nie pevna vola?