zapach z vnutra

Príspevok v téme: zapach z vnutra
duro

Ahojte mam, taky problem a jednoducho tomu nechapem. Vcera ma rozbolela hlava za pravym okom, zacal som smorkat, potit sa a mal som hlien. Rano to bolo lepsie, ale ked sa silnejsie nadychnem nosom citim divny zapach, ako keby nieco hnilo. Nieje to z ust ani z okolia, akoby ten zapach bol v hlave. Co mi hnije mozog?? Hlava ma boli stale.

samko r.

Nie Elka, nič mi nezobrali, len rtg. O od dnes ma dali na PN, aby som nešiel do hory na drevo. A ten Spútum, ten tam len spomenul lekár, aj to len preto, lebo som sa na to sťažoval. Myslím to vykašľávanie...

samko r.

Pracujem, ako keby sa nechumelilo. Veď má podpísanú tichú dohodu s našou soc. poisťovňou a vypisuje len mŕtvych.

samko r.

Neboj sa, nesfúknu nás, lebo taktiež mi z nosa ide ten zápach ako je v tejto téme to hlavne pri kýchnutí.

aljoška

A zasa máme čierny bod.Tak sa pekne liečkaj aj s celou rodinkou.Zasa nás sfúknu,že sme sa niekomu vopchali do témy.Mne to hrdlo prešlo,ale mám takú nádchu,že mám nos ako u nás jeden velmi známy alkoholik a hluchá som ako pen.Ale neva,zajtra budem hádam lepšie.

samko r.

Ahoj, som tu, ale ešte som odbehol na tému "zvracanie", t. j. TV noviny. Tak, nakoniec som sa s lekárom pohádal, vysvetlil som mu, že byť dobrým manažérom ešte neznamená byť dobrým lekárom, od hnevu mi zobral krv na sedimentáciu a potom priznal, že mám zvýšenú hladinu 64 FW. Poslal na pľúcne a tam mi lekárka predpísala hneď dvoje ATB+ Solmucol, lebo tam bol zápal, ale už pokročilý!!! Závodný mi ATB nechcel v žiadnom prípade predpísať, preto tam bol ten konflik, hoci celá rodina už leží 3. týždeň, rovnaké príznaky a aj rovnaké stavy.