nanic priatel???????

Príspevok v téme: nanic priatel???????
sklamana22

mam problem s chlapom....ma rad len dve veci futbal a nekedy aj mna....sme spolu styri roky a za tie roky ma nepodporil psychicky, nikam ma nezobral ani nic. napisal mi ze ze sa len dohodajeme kedy sa stretneme ze jemu to vadi ze rodicia mu vynadali ze dosol domo o 18:15 a ma zakaz ku mne chodit. ja som v zivote u neho neho nebola a este aj stazuje ze sa musime dohadovat na stratnuti...nedokaze pochopit ze si nemozem najst pracu a mam osobne a financne problemy a povedal mi ze este som aj drbnuta najst si pracu a ze mu zavidim peniaze lebo jeho rodicia su bohatsi....ma 22 rokov a este stale je na strednej a nepovedal ani preco ae zdal sa mi taky trocha zaostalejsi ale inak nic pistihnuty neni...a este nikdy nerobil a ani nebrigadoval....povedal ze je zalubeny len do futbalu a chce s nim zit....nedal mi tez nikdy nic ani na meniny narodeniny a ani na vanoce...a nemohol pochopit ze ked som pracovala este a on chodil do skoly preco sa nemozem stretnut....je to vlastne chlap???? sak podla mna ostane navzdy len pri mamicke a futbale...

macik

nekritizujte ju ani npeonizujte ...sklamana nemoze za to,ze je taka ..niekedy nevieme rozkazat svojim citom --

ja len proste nechapem,pri takom chlapovi,co ju drzi,kedze su aj lepsi chlapi,ale ako ste spravne poznamenali nizke sebaveodmie ..a bohvie,co este ..

hm ...-MIMULa to skvelo napisala ..A ja som takehoto chlapca mala ..a predsa som ho poslala k vode ..a teraz trpím mozno aj viac ako ON sam ...

winki

prepač, ale ty si asi tak isto ubohá ako on sám....nemám na toto slov. Utekaj preč a nájdi si normálneho chlapa, ak vôbec vieš, čo to je.

tpch

sklamana, aka isla, takeho nasla. Ty si nevies urobit vlastny nazor a konat podla neho a on je nesamostatny mamickin maznacik.

lienocka2

Preboha, veď si dospelá žena, ty nemáš vlastný názor a vlastný rozum? Ja sa nechcem do teba navážať, ale ty nerozmýšľaš? 4 roky s takým blbcom? Mne ale ten opis toho chalana príde úplne nereálny, skôr mi to pripadá ako opis 13 ročného chlapca. Prosím ťa, hneď sa na neho vykašli.

sklamana22

mam 21 rokov a ja ani neviem preco som zostala s nim....asi preto ze som momentalne nemala nikoho ineho poruke a bolo mi ho takpovediac luto.....a ozaj este dodal ze mu nemam pravo rozkazovat to moze len jeho mamicka a rodina ma s nim dobre umysly...ako keby ja som nemala...

Aisha5

To je az nenormalne ako niektore zeny nechavaju po sebe sliapat. CO od neho ocakavas? Ze jedneho dna sa prebudi a zmeni sa na tvoj ideal? Ze odrazu si uvedomi, ze co je to zivot a zacne ta lubit a nosit na rukach a "dospeje" a bude chlap tak, ako kazdy iny? Prepac, ak cakas, ze sa zmeni na takeho akeho si predstavujes a odrazu budete spolu stastni, tak si velmi, ale velmi naivna. Otvor oci..