Cestovnie letecky s 20 mesačným dieťaťom -poradte.

Príspevok v téme: Cestovnie letecky s 20 mesačným dieťaťom -poradte.
MonikaKE

Poprosím radu nakoľko som ešte ani sama nikdy neletela.V júny idem so synčekom na letecký zájazd do Tunisu.Boli ste niekto s malím dieťaťom na takej dovolenke ? zvládne lietadlo ? som počula že daktoré deti majú s tým problém.Idem s ním na odporúčanie lekárky pretože syn má problém s nostnou mandľou ktorá neustále robí šarapatu a má poruchu bundkovej imunity.Teda sme neustále chorí.Ďakujem Monika

malawik

sestra ma 3 deti a leteli s manzelom do Tuniska aj ked mal ten najmladsi iba 1 rok. Je to narocnejsie, ale da sa to urcite zvladnut. Ja mam 3 male deti - do 3 rokov a na letecku dovolenku sa chystame tak za 6 mes., ale berieme aj babku. A ja budem riesit lieky do lietadla (hlavne nurofen), pretoze sa bojim horucky - hlavne syn ak sa niecoho velmi boji, tak ma z toho aj horucku.

zuza

s 20 mesačným je to síce náročné, pretože už chodí, možno nevydrží sedieť. Takže by som určite vzala napríklad knižky, alebo nejaké obrázky, napríklad pexeso s autami, alebo zvieratkami a počas letu sa ich može učiť. Neviem aké je to dieťa, ale moj synček veľmi rád čítal. Inak my sme večer pred odletom mali teplotu a ráno sme mali letieť, tak som mu na noc dala Nurofen. Bolo to hrozné, nevedela som či mu neprepukne choroba, ale našťastie bol na ďalší deň úplne fit a cestu zvádol bravúrne! Lietadlo ho veľmi bavilo. A možno mu kúp malé letadielko a vyhrá sa s ním. Ale ukázala by som mu ho už v tom lietadle ako prekvapko.

karolblava

Urcite to zvladnete. Detom sa cesta lietadlom paci. Navyse do Tunisu to nie je prilis dlhy let. Pribal vsak pre istotu do lekarnicky Kinedryl. Predpokladam, ze lekarnicku zbalite. Ja by som urcite nesiel bez zakladnych liekov: Nurofen, Smecta,... Ak zvlada cestu autom, zvladne aj lietadlom. A piticko do lietadla sebou :-)

watermelon

Ja som uz párkrát letela so synom. Nelet ak bude mať nadchu alebo nieco s ušami. Pri vzlietani a pristavani máj pripravenú fľašu s vodou či mliekom aby necítil tlak. Alebo ak kojis tak vtedy koj. Ináč tam .nie je nič na batie. Veľa šťastia.

fifiBB

no Monika ja ťa poteším, my sme boli na dovolenke v afrike, 7 hodín lietadlom a detí tam bolo strašne veľa, od uplných prckov pol ročných a v pohodičke, zvládli to všetci tam aj späť :)))

MonikaKE

že vraj naviac 3 hodninky.Snád aj tak bude .Obávam sa skor toho že on má častý zápal uší.Som len mamina :D preto mám strach.

Suziii

ahoj, ja nemam deti, ale letela som uz par krat v lietadle kde boli uplne malicke deti. Vascinou to zvladali dobre, ale nasli sa aj vynimky ze pocas celeho letu plakali. Ale aj to sa da zvladnut ;) ved to nebude bohvieako dlhy let, nie? max take 2,5 - 3 hodky... to sa urcite da vydrzat. Nech sa maly uzdravi :)))