Dixi tonikum + sampon

jankaaaaaaaaa

dixi je tak isto prechemizovany sampon ako ostatne, ziaden bilinny! akurat obsahuje ze vraj vytazok zo zihlavy. ale take vseliake vytazky obsahuje kazdy druhy sampon

Zaran

Neviem,zelený som ešte nemala ale ak chceš urýchliť rast tak najlepšie su nejaké účinné tabletky,ktoré podporujú rast-len vonkajšia výživa na urýchlenie rastu nestačí.Potom si pravidelne treba masírovať vlasovú pokožku a nejaký bylinný šampón aby neobsahoval veľa chémie.Najlepšie brezový Dixi.

Mám ešte Capillan vlasový aktivátor ale ten ti veľmi neodporúčam.Jednoducho-či ho máš alebo nie je to jedno na rast vlasov nemá nijaký vplyv teda v mojom prípade nie-len zbytočne vyhodené peniaze.

Zulah

ok, dakujem :) ja som mala skor na mysli ten zeleny..lebo cerveny je myslim proti lupinam a zeleny na rast a celkovo na vyzivu

mne akoze celkovo rastu vlasy celkom rychlo, ale chcela by som tomu kusok este dopomoct :)

Zaran

Ja mám doma tiež to tonikum Dixi na vlasy také červené je to 6 ampuliek.Určite to nepoškodí no žeby z toho vlasy rástli nejak extra rýchlo sa nedá povedať.Na vlasy má priaznivý vplyv aspoň ja mám pocit že potom čo si ho dám na vlasy a ked mi uschnú sú také svieže,príjemné na dotyk a aj pekne voňajú.