Pevnosť pŕs

Príspevok v téme: Pevnosť pŕs
KatkaPO

Ahojte...Chcela by som sa vás spýtať ohľadom pevnosti pŕs...Nepoznáte nejake fakt učinne cviky alebo triky na pevnosť ? A aj či pomáhaju, takže vlastne vlastnú skúsenosť či máte s nimi :) Kedže som dosť schudla z nejakých 66 kíl na 51 tak sa to odzrkadlilo aj na prsiach a tie stratili svoju pevnosť, a niesom z toho extra nadšená :D síce partner proti tomu nič nemá ale predsa len :)) Veľmi pekne dakujem za každú radu baby ;)

paganstorm

ja sprchu vždy zakončujem studenou vodou, aby bola pokožka pružnejšia, a vždy po sprche sa nakremujem ... su aj mnohe cviky, ale na tie som už priliš leniva, ale ak trošku pogoogliš na nete a ženskych strankach typu wanda.sk alebo diva.sk, isto najdeš na tuto temu tucet člankov ;-)

KatkaPO

Ďakujem vam za vsetky prispevky :) trocha som si aj myslela ze sa s tym nic nebude dat robit kedze viem ze tak je povacsine ln tuk.. ale tak za pokus to stalo :D

delphia

ako pise vebe. cvicenim si spevnis prsny sval, ktory je na hrudniku pod prsiami, ktore su prakticky jedno velke tukove tkanivo. tebe ubudol tuk a prsia ovisli. zial, toto je bezne a celko prirodzene. cvikmi sa to nespravi, najefektivnejsi a najmarkantnejsi rozdiel sa da urobit jedine za pomoci plastickej upravy

Heatherka

tak ako pise vebe. nic nepomoze. aj keby neviem ako clovek cvicil, chudol, natieral.mozno vtedy, ak su male prsia ale aj tak to je genetika neda sa s tym nic urobit. keby sa dalo, baby by nechodili na plastiky a rekonstrukcie prs :) mne sa pri HAK krasne vyplnili, naliali sa vodou. ked som HAK prestalabrat splasli, jak baloniky :D

tu pomoze asi len dobra podprda. ale su rozne cviky ale nemyslim si, zeby pomohli nejak extra a viditelne

vebe

Nechcem tu posobit nejako demotivujuco, ale v prsnom tkanive nie su svaly, prevazuje tam tukove tkanivo. Pochybujem, ze ma niekto presvedci, ze cvicenim, stravou alebo cim kolvek si dokaze spevnit tuk v prsiach. Pevnost tkaniva v prsiach mozu ovplyvnit len hormonalne zmeny - prirodzenou cestou sa to deje pocas tehotenstva a svojim sposobom umelo, pri uzivani HAK. Ja mam za sebou v minulosti 2x 1-rocne kojenie, co zanecha svoje nasledky, cvicim, drzim si kondiciu, ale efekt na pevnost prs som nepozorovala a ani si nerobim iluzie, ze sa to da. Neriesim to.

KatkaPO

Tak ja ani nepotrebujem rast prs kedze mam 3ky ale trochu ich spevniť :/ a myslim si ze aj stravu mam dobru,zdravu, proste nicoho vela a z kazdeho nieco snazim sa co najlepsie papať :) a tie cviky no vyskusam len skor by ma potesila aj nejaka skusenost vlastna na babach ci im to pomohlo alebo ani nie :))

wreck

katkapo, prsia = tuk. tam nemas co formovat. ale mas pod nimi svaly a tam nieco urobit mozes.

cviky su rovnake ako pre chlapov. najefektivnejsi je spravne robeny tlak na lavicke (bench press). efektivny pre bocnu liniu prsnych svalov je zase tzv. motylik (butterfly), akesi rozpazovanie s jednorucnymi cinkami. vo fitku na stroji je dobre zaradit aj pec deck, obdobu motylika, len v inej polohe.

rozvojom prsnych svalov (pectoralis major) mozes dosiahnut zdanlive zvysenie pevnosti prs. nemusis sa bat ze naberies prilis. ako zena na to nemas dost prirodzeneho testosteronu.

cvicenie je dobre aj preto, aby si si zlepsila drzanie tela, co takisto moze prispiet k zdanlivo pevnejsim kozickam.

ale je to beh na dlhu trat a musis predovsetkym zacat inak jest.

Eilien

ja som si raz zakupila tabletky na rast prsnikov znacky decolen no priznam sa ze to je blbost prsia nenarastli,skor spevnili:)mozno pomoze:)