Koleno

Príspevok v téme: Koleno
*A

Dobrý deň chcela by som sa radu. Včera som prišla domov a z ničoho nič ma začalo bolieť koleno. Nemôžem ho zohnúť. Ani sadnúť si nemôžem, lebo ma bolí. Je len trocha opuchnuté a bolí ma to nad ľavým kolenom. Niečo také som už mala raz, ale prešlo ma to, no myslím, že teraz je to trocha horšie. Myslíte, že to bude niečo zhubné alebo bude potrebná operácia? Alebo či to môže byť aj voda v kolene. Ďakujem pekne.

*A

Ďakujem pekne. Verím, že to bude dobré. Mám to teraz stiahnuté takže ním ani veľmi nehýbem. A áno. Rok už to bude cca rok čo som s ním nič nemala a teraz zase. Ešte teraz v decembri ma pobolievali kolená, ale to je bežné vraj.

Magy

v marci - takze rok nazad? a odvtedy nic, az teraz? pokial nejde o ziadne ine zmeny citlivosti ani ine subezne priznaky, nie je treba robit paniku. je velmi pravdepodobne, ze mas napr. len nieco inak vyrastene na tom mieste alebo slabsie kolenne vazivo a nejakym neopatrnym pohybom si si to natiahla, pretazila. to sa stava bezne a ani o tom nemusis vediet. hoci aj v spanku. snaz sa nejaky cas koleno nezatazovat, drz to v pokoji a podla toho ako sa to bude vyvijat, uvidis, ci to ustupi samo, alebo bude treba vyhladat odbornu pomoc. Ludske telo nie je dokonale ani sumerne, staci mala odchylka a nastanu taketo, ci podobne problemy.

*A

Ako prvý krát sa mi to stalo asi v marci. Nie žiadne sfarbenie pokožky, ako keď si to pritlačím tak to nebolí až tak, ale cítim, že to nieje v poriadku. Keď ho prehnem tak jednoducho potom ako keby niečo také, čo ma tam nepustí alebo neviem to opísať. Možno aj menšie praskanie. Rozmýšľala som nad tým, či som spadla, ale na nič som neprišla. Ani ten marec a teraz taktiež.

Magy

vyzera to na tu vodu v kolene, ale na taku diagnozu by bolo priskoro. nepises, odkedy sa ti to zacalo objavovat, kedy prvykrat, ci tomu predchadzalo nejake zrazenie, pad, naraz, choroba, ci su sprievodnym javom aj zmeny sfarbenia pokozky okolo toho miesta, citlivost svalov a nervov nad alebo pod tym kolenom, ako dlho trva ta bolest, ci je pocut pri ohybani kolena nejake nestandardne zvuky, pocity...