Chytá ma choroba,čo na to?

Príspevok v téme: Chytá ma choroba,čo na to?
mattod.

zdravím,zasa mám chorobné obdobie,minulý rok o takomto istom čase ma chytila choroba . Ja nechcem byť chorý,pretože sa aktívne všetkému venujem,teraz začína byť teplo a nechcem ochorieť . Sprchujem sa studenou vodou každý deň,prechladnúť som nemohol,prijmam vitamin C . Môže to byť od toho ,že som posledné 4 dni aktívne športoval a že som vyčerpaný ?

mattod.

askorbovu mam aj vo výžive (vit c.) ,ten cesnak skúsim,ja cesnak lubim a pomarancovu štavu tiež. dakujem ze ste boli taki ochotni a napisali mi čo na to :D

watetmelon

Kyselinu askorbovú min. 3 g rozdelené na menšie dávky v pomarančovej stave čerstvej nie z krabice. Ale kľudne aj viac. Nekupuj vit c z lekárne sú tam škodlivé prid. látky. Kys. askorbovú kupis v dm.

geekygirl7

Zazvorovy caj cerstvy, z nastruhaneho korena, zinok kazdych par hodin, cesnak na drobno posekany (nechat 10 min. odstat).

egoista

Ak vieš že na teba lezie choroba tak sa sprchuj normálnou vodou nie studenou pre boha ved vonku je -10 aj viac ... Je dobré sa udržiavať v teple.. Hlavne Polievky kuracie najlepšie , čaje ... a tak ďalej a keď chodíš cvičiť tak dúfam žesa po cvičení osprchuješ tam .. lebo ak ideš spotení domov tak sa ani nečuduj že môžeš prechladnúť ..