je chyba vo mne?

Príspevok v téme: je chyba vo mne?
mimimuska

prosim raduu..casto sa snazim svojho priatela spravit rukou alebo ustami..nemyslim si,ze by som to robila zle..dokonca ma to bavi,hram sa,skusam vselico nove,ale aj osvedcene triky..nie som ani hanbliva,robila som mu uz aj striptiz,alebo sa pred nim vzrusujem sama..lenze nikdy sa mi ho nepodari spravt..vzdy sa nakoniec musi dorobit sam a ja ho pri tom len hladkam.. on sa nijkao nestazuje,ale zacina ma to trocha deptat..co mam robit?mam sa snazit dlhsie?ale kolko potom???

markketa

vraj maju muži najcitlivejšie miesto hned pod žaludom.ked ho robiš rukou,skus tam hore trošku viac stisnut.ale nie zas brutalne.myslim,že aj keby si sa ho opytala kde a čo mu najviac robi dobre,ajto by snad pomohlo.alebo skus pusou a nažne ho sat,ako keby si to z neho chcela vytiahnut,alebo ak berieš antikoncepciu skuste nech sa urobi do teba,ak neberieš tak prezervativ.dobre je stale skušat a experimentovat a nakoniec?trpezlivost ruže prinaša!

dami

suhlasim steroetip zabija vsetku tuzbu, musis skusat a vymyslat stale nieco nove, a urcite to chce aj hodne casu, spravit ho rukou, hovori zo man vlastna skusenost

Patika16

Ano mojmu chalanoovi sa nechcel vobec postavit az ked sme sa milovali spolu 3. krat a to nedavno sa mu to konecne podarilo skuste nejake ine prosterdie to zabera:)