žiarlivosť

Príspevok v téme: žiarlivosť
žiarlivec223

Som strašne žiarlivý chcem so sebou niečo robiť chvílu je to okej,potom zas nie.dôverujem svojej partnerke ale žiarlivosť jej niekedy nedôveruje ako ju mám zalačiť do pozadia? aby odišla najradšej by som bol keby som sa jej zbavil úplne snažím sa aj ked je to tažký boj.Niekedy sa cítim aj menejcenný a dosť ma to štve.Rozmýšlal som už aj že by som mal pokoj keby som zomrel ale potom ma zas napadlo že smrť nič nevyrieši.Vyriešiť to musím ja hned tu a teraz...Niekedy mám chuť napísať partnerke utekaj a už sa somňou netrestávaj aby si sa mala lepšie ale nedokážem to.Ako to zmeniť nechcem byť taký.Chcem aby sme boli s ňou štastní,zamilovaní...Prečo jej vyčítam banality?ako sa zamýšlam že stále sa pýtam len prečo... ah jaj je tu niekto žiarlivý a dokázal to ovládať?

Magy

gater - pises uplne nezmysly. ze "Keď budeš sedieť sám doma tak nepremýšľaj nad blbosťami". ako chces mozog prinutit, aby nepracoval? ty mas nejaky zazracny vypinac, alebo prepinac ktorym svoj mozog preladis na inu vlnu, aku prave chces ty alebo niekto iny?

žiarlivec223 - prvy krok k naprave si uz urobil - pomenoval si problem, identifikoval, nebojis sa o nom rozpravat. povedal si to aj partnerke? rozpravali ste sa o tom? ako ona vnima tvoju ziarlivost?
dalsi krok bude tazsi, ale nutny. musis vyhladat odbornu psychologicku pomoc, ppsych. alebo partnerske poradne su dnes uz na kazdom kroku. tu ti kde-kto poradi vselijake bludy ako pozeram a nic neporiesis. Potrebujes vysoko odbornu konzultaciu, niekolko sedeni minimalne, spolupracu s psychologom. Neboj sa toho a uz vobec to nie je hanba. Mas problem, sam to vies. Tak to aj adekvatne ries. Akekolvek riesenia "napoly" alebo "len tak na skusku co to spravi" su nanic. ziarlivost je velmi hlboko zakorenena specificka crta osobnosti a jedinym sposobom na utlm jej najagresivnejsich foriem a momentov je naozaj dlha a cielavedoma praca na tom. Drzim palce!

debilko

nezabúdaj ešte by si nemak byť vymletý si mladý chalan a o 10 rokov sa budeš z toho smiať aký si bol blbý:)

debilko

žiarlivosť je prirodzená pri láske
len ju neradno prehánať
každá žena má rada ked chlap žiarli má pocit potrebnosti pre neho
len ked to prehánaš a robíš scény je to naprd
je to ako keby teba niekto neustále upozornoval na veci ktoré nerobíš tiež by si vybuchol a snažil sa toho zbaviť toho bremena ktoré ti lezie na nervy

žiarlivec223

ja sa s ňou musím porozprávať a všetko jej povedať...ja sa asi moc sústredím len naňu musím sa sústrediť aj na kamarátov a rodinu. 16 mám