Strašne pekne dievča, ale velmi tiché

Príspevok v téme: Strašne pekne dievča, ale velmi tiché
milan266

Vedel by mi niekto poradit ako mam zbalit takéto dievča? Je velmi ale fakt ze velmi pekná, milá, usmievavá, no jedna vec čo mi na nej trošku vadí že je to dosť tiché dievča, teda introvert. Je vôbec možné jej nejako naznačiť ze sa mi pači, alebo to mam nechat tak, lebo to pravdepodobne nemá ziadnu cenu....poradte ;)

Blondula

"ticha" vypadam aj ja !! ale ked si s clovekom mam co povedat,tak sa priznam,ze vypravam az ma huba boli :DDD ak si nemate co povedat tak je to vztah o nicom !

Annika1987

krasa nie je vsetko. ak bude vas spolocny cas o nude a mlcani a izolacii od ostatnych, tak to nebude mat vyznam.

Treecat

Ak si ty extrovert tak ju nechaj na pokoji.To by si s nou mal len starosti.Take dva typy nejdu dokopy.Budes sa jej muset prisposobovat a ona s tebou nikam nepojde von atd.

Bbiribbom

Treba sa neajko viac zblízit, ja neviem..ziaden príklad ma nenapadá, zálezi na okolnostiach či ste spoluziaci a tak...ked sa viac zblízite, uvidíš ze uz taká tichá nebude :)

Ved ako sa hovorí, tichá voda prehy myje :D
Samozrejme to neplatí u všetkých xD Ale určite to skús :))

macik

FrostBurn ja som napriklad tiez velmi hanblivy clovek ...aj pred ludmi,co ich poznam roky :D a ?:)a som zena ,myslim,ze celkom normalna :D

sewie

haha...by si sa cudoval:) o mne si tiez chlapi myslia ze som strasna "drsnacka" a neviem co, ale ked sa niekomu pacim a on sa ku mne pokusi priblizit tak som zrazu ticha, cervena v tvari a neviem co so sebou..a to mam uz 25!:D ah jaj, rada by som sa tejto crty nejak zbavila:)