Bolesť päty

1.ella

Ja som bola s pätou na snímke a našli mi ostrohu - výrastok pod pätou, chodila som na rehabilitáciu a dávali mi na to 10x ultrazvuk a 10x licon - to je nejaká elektrina a ešte nejaký čas po týchto procedúrach ma to bolelo, a potom to odznelo. Po rokoch sa to ozvalo znovu, to už v inom meste som bývala, dávali mi na to magnet 10x, ale to veľmi nezabral, spomenula som si na lampu, ktorú som mala doma a nevyužívala som ju, tak som si začala na pätu svietiť 2x6 min. a pomohlo to asi po 2 týždňoch.

Magy

fakt ma niekedy zaraza, aki su ludia hlupi a nechaju sa zblbnut. "robim zdravu vyzivu" a hned maju recept na vsetko, od narazeneho palca az po rakovinu. no comment.

ko pise muchacc - narazene, mohla si si to spravit aj sama v spanku, ani o tom nevies.
nepises co tomu predchadzalo - pad, uder, zle nasliapnutie, nova obuv, prechladnutie odspodu - bosa si chodila po studenej dlazbe a pod...

Ludia, naucte sa prosim popisovat svoje problemy detailnejsie, dolezite su veci, co danemu problemu predchadzali, a myslite, ze maju alebo mozu mat vztah k danemu problemu. Takto z vas musime tahat informacie ako z chlpatej deky.

inak vsetky rady budu len slepym triafanim, hadanim, vestenim.

muchacc

Baterka - mas ty nejake moralne zabrany, co sa tyka "svojej pomoci" inym?

Ked si zlomim ruku, mam ti napisat, lebo robis zdravu vyzivu? ...

Asi si si tu patu len niekde narazila. Ak ta bolest je tupa, tak je to z nejakeho narazu alebo prilisneho tlaku. To prejde za nejaky cas (2 - 3 dni).
Ak je ostra - akoby ta v nej nieco rezalo, akoby trn nejaky, tak s tym by si mohla ist na chirurgiu. Moze sa jednat o vyrastok na kosti, ktory sa neda inak ako chirurgicky odstranit.