Zdurená nosná sliznica a hlieny

Príspevok v téme: Zdurená nosná sliznica a hlieny
m413j

Dobrý deň,
tento problém už pretrváva už cez 5 rokov, možno viac. Mám hlieny, ktoré mi zatekajú, je to dosť nepríjemný pocit. Niekedy je to lepšie, niekedy horšie, nemám odsledované kedy je to ako. Bol som s tým u krčnej, pri vyšetreni mi zistila trošku zdurenú nosnú sliznicu, dala mi na to lieky(sprej), po ktorom sa mi na chvíľu uvoľnilo, ale neskôr to opäť nabehlo. Je to ako keby som mal plná nos a nemôžem sa vysmrkať. V poslednej dobe som zisli, že keď si napr. zacvičím , tak sa mi asi prekrvý hlava, a lepšie sa mi dýcha. Rozmýšľal som či to nebude vzduchom, ale neviem ako by som si to overil.

K tým hlienom. Čistím si to lyžičkou na koreni jazyka, čo dosť pomáha, ale nemôžem to robiť stále, preto by bolo sa najlepšie toho zbaviť :), a hlavne problem je ten, že tie hlieny smrdia, takže asi viete, že je to dosť problém.

Ďakujem za akúkoľkej radu

muchacc

Ak ste z mesta (frekventovanej dediny, ..), skuste na tyzden odist z "civilizovanej oblasti" a najst prirodu - trebars nejaka dedinka alebo nejaka zakopana chata niekde v lese. Zohnat partiu ludi. Bude to krasny tyzden a este lepsie - lesny vzduch mozno napomoze dychaniu.
Uvidite, ci to aspon trocha pomohlo a ak ano, tak uz budete vediet, kde je problem :(