Vlasy!!!

Príspevok v téme: Vlasy!!!
marijam

Potrebujem poradiť..Strašne mi vypadávajú vlasy!! Zredli mi skoro o polovicu...Vyšetrenia už mám za sebou..žiadny problém sa nevyskytol. Jedine tak s očami. Ale to sa hádam napraví okuliarmi...Ale to nieje vec vyriešená chcem skúsiť nejaké zábaly na vlasy, čaje atď...
Aké máte skúsenosti zo žihľavou!?

Ďakujem pekne!!

marijam

Mám zatiaľ len zinok..a vyskúšam žihľavový odvar na vlasy, a aj ho plánujem piť denne :-) Tak uvidíme :-) Ale ďakujem

kukulienka63

ahoj marijam, skús si pozrieť toto, držím palce, nech sa vyrieši Tvoj problém www.magazinluna.sk

Keď je mesiac v levovi - Telo sa sťahuje a tým stráca pružnosť, preto radšej vynechajte cvičenia náročné na ohybnosť kĺbov a väziva. Veľmi účinné sú aj kúpele, obklady a masáže, z ktorých sa cez pokožku vstrebávajú liečivé a omladzujúce látky. Vhodná je masáž chrbta alebo večer pred spaním upokojujúci bylinný kúpeľ. Sprchujme sa striedavo studenou a teplou vodou, zakončime studenou. Navštívme kaderníka - podstrihnuté či ostrihané vlasy budú lepšie rásť a zosilnejú.

marijam

Stres nevylučujem..diéta?? tak tú som nedržala schudla som úpravou stravy a pohybom..Takže neviem..
Kiwinka dnes som si urobila aj pol litra čaju...a aj som si vlasy oplachovala žihľavou..No uvidíme :-) Samozrejme, že to chce trpezlivosť...tú môžem povedať, že mám..takže ja si jednoznačne počkám na výsledky..nebudem hneď hlavu vešať ;-)

KiwinKa

Moje skúsenosti zo žihľavou sú asi takéto: Používam ju po každom umytí tak, že si vylúhovaným čajom opláchnem vlasy... Mala by pomáhať na kvalitu a lesk, ale či na to, aby vlasy zhustli,? neviem... asi nie.. pretože aj ten lesk a tá kvalita nie sú viditeľné hneď po 1.použtí, chce to čas a pravidelnosť.. Ešte viem, že žihľava pomáha, aby vlasy stmavli... toť vše, čo o nej viem ;)