Literatúra - psychológia

Príspevok v téme: Literatúra - psychológia
Lucia369

Čaute. Mám na vás trocha možno čudnú otázku. :D Ale sú podľa Vás psychicky normálny spisovatelia, ktorí píšu o brutálnych vraždách? No a pritom to dosť dobre dokážu opísať. Raz som začala písať jeden úryvok, ktorý bol zameraný na vraždu ženy, v spálni, spojím mužom. Je to dosť morbídne, ale myslím, že sa mi to podarilo celkom dobre opísať. No, nemyslím si o sebe, že som "chorá". Neznášam násilie, ale zdalo sa mi to ako dobrý námet. Alebo možno som schyzofrenik. :D Neviem. Príde Vám normálne, keď niekto píše o brutálnych vraždách? Ďakujem za každý názor.

sad2

urcite su psychicky normalni, ved na tom nie je nic zle napriklad taky Dominik Dan, on ma s tym skusenosti aj z vlastnej profesie, takze to, ze niekto pise o vrazdach nemusi a ani neznamena, ze ma psychicku chorobu, (psychicku chorobu moze mat clovek co uskutocnuje taketo ciny)
a po druhe pozri sa na to kolko ludi miluje krimi zaner (uz len v tv same kosti , CSI kriminalky, kde kazda jedna epizoda sa toci okolo mrtvoly a tieto serialy maju miliony divakov)