Prírodné šampóny, kondicionéry

Príspevok v téme: Prírodné šampóny, kondicionéry
wawawa

čaute :) chcela by som prejsť na zdravšiu prírodnú kozmetiku pre svoje vlasy, ale vôbec neviem, kde by som také niečo zohnala. mám pocit, že poznám len alverde, ale so šampónmi nemám skúsenosti. navyše mám pocit, že to nebude také účinné. sú aj iné značky? a kde by som také niečo kúpila?
Ďakujem :)

lochness

ja som s alverde samponmi spokojna, aj moja mama a celkovo tu na forach som citala dobre veci o nich... ja pouzivam alverde oliva/henna a je super, pekne umyje a nezatazuje vlasy, mama zase pouziva ten s brezou a salviou tusim, na citlivu pokozku hlavy a vraj jej pomaha proti lupinam.. a ja a moja spolubyvajuca nedame dopustit na ibistekovy kondicioner alverde (ruzovy vrchnak), fajne vonia a robi uzasne lahke jemne leskle vlasy....

co sa tyka ucinnosti, citala som ze prirodne sampony je lepsie nechat na hlave trosku dlhsie nez agresivnejsie chemicke (cca 5 min), pripadne dat aj trochu vacsie mnozstvo, podla toho kolko peny chces, kedze ich zlozenie je jemnejsie - ja to tak robim a nemam problem s tym zeby mi to zle umylo vlasy (a to mam sklon k masteniu)