Kto ide so mnou chudnúť.?

katka123123

Takže jem 4krát denne nejem pečivo a jem malé porcie , veťa zeleniny a ovocia žiadne sladkosti a pijem vodu s citrónovou šťavou no a každý deň cvičím cca hodinku

orchidejka

jeziiiin katka, klobuk dolu!! si schudla okolo 14kil za 2,5 mesiaca? si obdivuhodna. prosim ta nevedela by si napisat presny recept co si robila, akym stylom si chudla, co si tak zvykla papat, ako si cvicila a podobne. velmi by mi to pomohlo. dakujem za ochotu a tebe prajem este uspesne dalsie chudnutie ak pokracujes a hlavne to udrz!

orchidejka

neverim...odvazila som sa a ostalo to na 65kg. takze ak som mala predtym tak okolo alebo do tych 67 tak som schudla do 2kg..celkom sa aj tesim :)
a ty lenka co? vobec ziadny ubytok?

orchidejka

lenka, no naposledy ked som sa rano vazila, tak som mala 65kg. odvzaim sa zajtra ale myslim ze to vystupi hore lebo to bolo minuly tyzden v piatok a keby si vedela ako ja jedavam.. teraz som na intraku, dnes idem domov tak zajtra hadam nejako zase zacnem cvicit. a snazim sa kazdy den od piatka do utorka no samozrejme bud sa mi nechce alebo nestiham. dnes mame akoze bomba zapocet z jedneho predmetu (farmakologia) cize tam tiez tradicne nestiham. idem nasat posledne info, drz palce, nech sa nejako zadari..

lenka222

katka aj ja blahozelam
orchidejka nebud smutna ja som na tom tak isto.
som stale na tej istej vahe a nikam sa neposuvam. ty kolko vazis?
ja by som velmi chcela veeeelmi ale nestiham nic, cvicit ani jest.
neviem kedy to uz radikalne zmenim :(
ako sa inac mas? si na intraku?
a cvicis kazdy den?

orchidejka

az v aprili? a akym stylom chudnes? cize ked sa nevazis, tak uz vidno na tebe zmeny hej? och ako ti zavidim a samozrejme blahozelam k prvym uspechom..