sadlo na stehnach (vnutorna a zadna strana)

Magy

grotesqa - chyba tu kopec info, v tvojom pripade by vyrazne pomohla v pochopeni situacie nejaka fotografia, ale aj z toho mala, co si napisala, si dovolim vyrieknut urcity verdikt.
Sama pises ze si tolko cvicila, az si sa dopracovala k svalom, ale cm nesli dole. Dovody - 1. genetiku nezmenis. To, co mas dane do vienka, cvicenim nezmenis, aspon nie tak radikalne, ako by si mozno chcela.
2. ak cvicis, na miesto tukoveho tkaniva nastupuje svalove. Samozrejme, ze tym padom nejdu cm dole. Ty predsa cvicis, nedrzis protestnu hladovku az do umoru!
Taka hladovka by sice mala vplyv na cm, ale zaroven aj na tvoje zdravie a ver mi, za tych par cm to nestoji. To radsej tie svaly.

Za dalsie pises, ze na jednej strane uz svaly mas, na druhej nie. Zrejme neprecvicujes dostatocne vsetky partie, tak ako im nalezi podla velkosti - na vacsie svalove partie treba viac cvikov ako na mensie svalove partie. V opacnom pripade sa dopracujes k nesumernosti rastu, mensie sval. partie budu vacsie a tie druhe sa nezvacsia umerne s nimi.
Doporucujem cvicit pravidelne a systematicky, prehodnotit plan cvicenia a cvikov tak, aby rovnomerne zatazovali vsetky svalove partie. A nielen tie na nohach.
Nohy svalnate ale ruky ako palicky. Kraasa, vsak?