Narodny onkologicky ustav Klenova

vevericka11

Ja tam idem o tyzden na odtranenie vajecniku. Viete kolko tam cca budem po operacii? Na izbe su dve alebo tri pacientky? Uplne som zo vsetkeho nervozna :(

orchidea0

beton: dakujem za info. hej mam termin. ty si tam bola kolko dni?kolko mala cysta cm? mala si aj cievku a dren? super, ze to mas za sebou, mna to vsetko len caka.

beton

ano mala som laparoskopiu cysty-endometricka, v jeden den ta prijmu mozes este do 12 tej jest, potom uz len pit do pol noci. Na druhy den ta operuju. Treba sa oholit uplne, ak nebudes oholia ta oni. Namiesto kristiru ti daju vypit taku slanu vodu, to ta precisti. Vecer pred operaciou ti daju infusku, nebudes pocitovat hlad. V den operacie si pre teba na izbu pride sanitar a odvezie ta na lozku na salu. Po laparoskopii ma dali spat na izbu. Operovali ma doobedu a vecer som po svojich isla na WC v doprovode sestri, keby ti prislo zle. Po laparoskopii si ta u alzbety nechaju cca 4 dni, podla toho ako sa budes citit a ci bude vsetko ok. takze ak by ta prijali vo stvrtok tak v utorok ta pustia. a uz mas termin?

orchidea0

Beton : jej super, ze to mas uz za sebou. Kolko dni si tam bola? mala si laparoskopiu cysty? ako to prebiehalo? daj vediet.

Beton

Orchidea drzim ti palce, ja som uz po a pomaly sa zotavujem, ja som bola u sv. Alzbety na haydukovej je tam super personal, velmi mili privetivi doktori a aj sestri. Myslim, ze budes v dobrych rukach a musim aj pochvalit pekne ma zasili, nebudu velke jazvy. Este raz vela stastia.

orchidea0

vebe dakujem. Ale zmena, poslali ma na Haydukovu. Tak uvidime. Mame to v osude dopredu urcene. Ste zlate babulky.

vebe

Orchidea, ta posledna odpoved bola dost surova, ale na takychto forach to tak uz byva. Davas dost naivne otazky, tak take su aj odpovede. Nikto ti tu neodpovie co za cystu to tam mas. Nie si male decko, mas termin na operaciu, jednoducho tam pojdes, pojde to na histologiu a uvidis. Ak sa chces vyvarovat blbym odpovediam, tak to tu uz neries. Nikto ti nemoze spravne odpovedat, iba tvoj histlologicky vysledok. Kazdy kto ide na nejaku operaciu a maju mu nieco vybrat trpne ci to nebude nieco zle, az do chvile kym nema vysledok v ruke, nie si jedina. Objednavacie terminy na operacie su bezne 1-2 mesiace, ani v tom nie si jedina. Tak to tu chodi, robi sa v takych podmienkach ake su.

markamarka

Ahoj Orchidea - Katarína, na akúkoľvek diskusiu natrafím, si všade. Napr. na porade ti vyčerpávajúco vysvetlili, ako to je v tej nemocnici, koľko tam budeš, prečo sa s tými istými otázkami trepeš všade? Pochop už konečne, že máš rakovinu, preto ťa posielajú na onkológiu.