Zdrogovana ziacka na gympli.

Príspevok v téme: Zdrogovana ziacka na gympli.
Guglka55

Mam spoluziacku ktoru chytili zdrogovanu z marihuany.Resp. ju chytili ako vychadza z wc kde ju fajcila a cela chodba zapachala.Samozrejme ze sa to zacalo riesit a popri tom rieseni jej nasli flasky z alkohlu v skrinke.A ma sato reisit len podmienecnym vylucenim zo skoly.Podla mna je slaby strest.Mali by ju vyhodit.Aj na skolach ktore nemaju maturitu za toto vyhadzaju studentov.Da sa stym nieco urbit ked este nieje rozhodnute ale povedali jej ze to bude asi len podmienecne vylucenie.? co je toto za gymnazium? prosim radu

J111

A preco by ju mali podla teba vyhodit? Tak ju nenavidis? No, iste, mala by si s tym nieco spravit, kym nie je neskoro:DDD

Nicoll

Gulka ty budes zrejme velmi prajny clovek,ktory je dokonaly a nerobi nikdy ziadne chyby....podmienecne vylucenie je dostatocny trest a nema ist o to aby ju vytrestali ale hlavne nech sa dievca uvedomi a nerobi blbosti...ci ty by si bola radsej keby ju vyhodia?a co sa tym vyriesi?ze sa spusti este viac?....fakt charakter na grc

dana660xz

tej dievčine treba podľa môjho názoru odborne pomôcť a nie ju vyhadzovať zo školy. čo by to riešilo? vyhodia ju zo školy, bude naďalej fajčiť marišku a kde skončí? keď jej pomôžu (asi psychologovia- neviem kde sa taketo veci liecia) a bude ďalej študovať, tak skončí asi lepšie v živote, či nie?

doubledog

preco hned vylucovat zo skoly?
ved mozno je to len nevinna zabava, preco tu hned konstruujete tragicke scenare?

xdanielax

a co ked ma jednoducho len take obdobie?
u vas nikto nefajcil/nepil v skole na zachode, alebo co?

samozrejme, pricina moze byt rozna. Mozno je to naozaj vazne.

Ale tymto teoretizovanim mi pripominate Tv Noviny, ked sa v podstate nic nestane, ale aby reportaz bola zaujimava vzdy to ukoncia aspon 4 verziami, co by sa teoreticky mohlo stat..

Magy

Milky, s tym nesuhlasim ja, ze "Keby chcela, nezacne". Nevieme kedy zacala, nevieme co ma doma, co ju donutilo sa utiekat k drogam a alkoholu. Dieta samo od seba nezacne, odniekial ten impulz alebo tlak prist musel. A zo skusenosti viem, ze je to v drvivej vacsine pripadov rodina. Prilis prisna vychova, alebo nejako rozvratene pomery... Vysledkom je, ze dieta zacne rebelovat, utekat z reality a na tomto uteku od zla a bolesti a smutku si pomaha alkoholom a drogami. Nebol by to prvy pripad.
Vykopnut ju okamzite z gymplu znamena, ze sa jej moze zrutit aj to malo, co v zivote ma. A len by sa jej pitie a hulenie zhorsilo. Zalezi na skolskom spychologovi a uciteloch, ako sa k tomu postavia. Bud sa budu snazit prist na zdroj problemov, kvoli ktorym sa dala na narkotika, a tam je sanca na napravu, alebo si nad tym umyju ruky, a vykopnutim len dokazu svoju pohodlnost a nezaujem o problemy svojich ziakov.
Alebo uz maju skusenosti s jej rodinou a vedia, ze tam neporiesia nic a vyhodenim by ju len donutili k nevyhnutnemu - dat sa na prostituciu. Co ine moze robit holka bez vzdelania, bez rodinneho zazemia a s navykom na drogy?

xdanielax

ked som precital nadpis temy, cakala som opis ako niekto nasiel odpadnute dievca s este zapichnutou striekackou v ruke.

...a nie ze hned v druhej vete sa opravi ze vlastne nebola zdrogovana, len tam smrdel dym z travy, kt. fajcila :DD

dievca, prehanas jak jahody s mliekom. staraj sa o seba.

lionesssssss

guglka55, máš málo svojich starostí? kks, tá dnešná mládež

staraj sa o seba a buď rada, že ty neáš také problémy.