Aby sa zamiloval/má to zmysel naťahovať?

Príspevok v téme: Aby sa zamiloval/má to zmysel naťahovať?
zmätená

stretávame sa 5 mesiacov, ja som za zamilovala, on nie. tvrdí že som skvelá, osobitá, má ma velmi rád, ale nelubi ma. neviem ako si ho mám ešte vôbec získať? myslíte si, že sa ešte môže zamilovať? citom sa rozkázať nedá,ale je to strašný pocit, keď ty lúbiš a vieš že ten druhý nie. Vzdať sa ho nechcem, ale trpím. Pomôže niekto?

podobne

no tak to máte výhodu :P to je moja smola , že sme vzdialený viac od seba ...a nie vždy sa to dá takže ja ho nechcem tlačiť na tie stretnutia ked on má aj svoje, a tie záluby u nás su trošku rozdielne on je dosť športový typ čo ja nie :P ale ved uvidíme čo sa bude dať s tým robiť :D ale dakujem za tvoje príspevky a rady dosť mi to pomohlo pozitívne :) kedže aj tebe to vyšlo, len dufam že nebudem musieť dlho čakať ako sa rozhodne

podobne

a ste vy z jedného mesta alebo dediny? lebo potom je to lahšie vieš...ja som od neho dosť daleko on býva v meste kde chodím do školy, lenže cez víkendy chodí zase domov a to je o niečo dalej...a teraz ja končím školu takže tam už moc nechodím, on príde ked môže za mnou...a kde ste chodili len tak si sadnúť do podniku? :) mali ste aj nejaké spoločné záujmy alebo tak?

katka...

Vacsinou on ma volal, ale aj ja som to parkrat iniciovala. Ved sme boli kamarati, tak som sa tak aj spravala. :) Ale raz do mesiaca ako sa vy stretavate je naozaj malo.

podobne

aha no to je fajn to by aj mne vyhovovalo vídať ho častejšie...ale ja to nechcem iniciovať...a u vás kto to viac inicioval tie stretnutia? on ťa volal von? :D no to si pekne napísala že vyjadril sa v poslednej chvíli :D preboha ved čo tak dlho rozmýšlal potom ti aj povedal?

katka...

My sme sa stretavali tak cca raz, dvakrat do tyzdna. Ono mi to asi aj preto ubehlo rychlo a tie 4 mesiace sa mi az tak dlho nezdali, lebo sme vlastne boli spolu, aj ked len ako kamarati, cize nic nebolo. Ale uz som to chcela skoncit, vyjadril sa v poslednej chvili.

pobobne

fuhaa 4 mesiace sú veľa :D teda ked ja už som zalúbená :P my sa poznáme dokopy asi nejaké 4 mesiace reálne čo sa bavíme a od prvého rande sme sa na každom stretnutí bozkávali...ale nebolo zase tých stretnutí veľa vychádza to tak raz za mesiac :( čo mi príde horzne málo...fyzicky sa priťahujeme až moc :P ale nechcela som sa s ním hned vyspať ani taká niesom chcem vedieť čo bude dalej, a ty si bola zalúbená alebo až pak? a ako často ste sa stretávali ako kamaráti?

katka...

Asi som to zle napisala, sme stale spolu. My sme sa poznali asi rok, kym sme zacali randit. Potom sa stiahol, ze chce kamaratstvo a po 4 mesiacoch si to rozmyslel :) a sme spolu pol roka teraz.

podobne

katka a ako dlho si ty čakala kým sa ten kamarát prejavil že ta chce? poznali ste sa dlho? a už s ním niesi? :)

katka....

Musis to vydrzat, ziadne pusy. Ked ta chce za kamaratku, tak sa tak aj spravaj. Ked sa bude cudovat, preco mu nedas pusu, tak mu to vysvetli, ze chces nieco viac, nie iba kamaratstvo. Lebo vy sa bozkavate a jemu to mozno tak vyhovuje, ze nemusi riesit vztah a aj tak ma co chce. A uvidis ako bude reagovat a podla toho sa uz zariadis.