mam strach o svoje babo

slavina

A hlavne žiadny stres,stresom môžeš svojmu bábätku ublížiť viac,než si vieš predstaviť,len buď kľudná a papaj všetko za radom (teda to z čoho Ti nieje zle) a never na také reči,že tehotné by nemali pomaranče a veci podobné,môžeš všetko,len pekne s mierou!!!!

slavina

Buď kľudná ja som do 7mesiaca tehotenstva nosila oblečené normálne veci,lebo mi bruško vôbec nebolo vidno a potom som si v priebehu 5 dní už nemohla obliecť vôbec nič a rýchlo som si kupovala tehotenské oblečenie.Teraz mám krásnu a zdravú 6 mesačnú dcérku.

msaj

neboj ono ti naozaj o chvíľu vyskočí, a videla si ich na sone? keby sa jej niečo nezdalo určite ťa pošle na nejaké podrobnejšie vyšetrenia, uvidíš všetko bude v pohode, len sa zbytočne nestresuj

neistá

dnes som sa dozvedela ze to budu dvojcata!je to pre mna sok,lebo doteraz sme si vsetci vratane gynekologicky mysleli ze babo bude jedno.zmocnil sa ma este vacsi nepokoj,lebo ja som uz v piatom mesiaci a brucho stale nikde!!!!!odvtedy ako som pisala naposledy som vobec nepribrala a brucho je stale ploche.gynekologicka stale vravi,ze je vsetko v poriadku,ale mam pocit ze mi nieco tajjta.naozaj sa velmi bojim.ako to ze mam dvojcata,som v piatom mesiaci a nemam ziadne brucho?

liamia

Zaujímalo by ma v ktorom mesiaci (týždni) tehotenstva najskôr sa dá pozorovat rast brucha?Viem že je to asi individuálne,ale kedy NAJSKOR?

ivka2

moja kamoska je teraz tehtna a taktiez nebolo po brusku ani slichu...a ked je skoncil stvrty mesiac tak jej vyskocilo brusko, ale len take malilinke...a sesterka sa vydavala v 6.mesiaci a nikto nevedel ze nevesta je tehotna:))vobec brucho nikde nemala...az mozno v 8-9 ale to bol len naznak:)a malicka bola aj mensia ako ostatne babatka ale bola v uplnom poriadku..a aj ja by som radsej pri tehotenstve chcela mat len male brusko, ako pribrat 30kg a potom makat 2 roky aby to clovek zhodil...