Jedno telo desat ľudí?

Príspevok v téme: Jedno telo desat ľudí?
amélia11

Už viackrát som si všimla, že nielen na tomto fóre, ale aj na iných si píšu ľudia sami so sebou. Ten istý človek pod jedným nickom založí tému, potom si na nej pod inými nickmi posiela reakcie. Čo je toto za porucha, to predsa nemôže byť normálne. To už ľuďom načisto šibe, či čo? Aký to má preboha zmysel?

J111

Taky clovek, co to dokaze, je bud genius alebo blazon. Neviem, ako by sledoval identitu vsetkych nickov:D Ale nie...

amélia11

zrejme sa nechápeme. myslela som tým, že predsa stačí keď sa raz za niekoho skryje, načo sa musí skrývať za všelijaké iné nicky. načo mu je desať anonymných nickov?

smajliQa

tak na jednj vete som sa tu kurna dobre zasmiala a pobavila :D

ze ,,anonymny mozes byt len raz, naco viac krat,, :D:D:D
tak toto bolo dobre :D

amélia11

wreck, tak asi je to tak ako píšeš. ale pre takého obyčajňáka ako som ja je to dosť smutné poznanie. keď si predstavím, že si nevymieňam názory s viacerými, ale vždy s tým istým :D

amélia11

jankaaaaa, to čo si napísala dáva aspoň logiku, ale ja som videla témy - teraz si neviem spomenúť názov - kedy si písali len tak, ani reklama, ani obraňovanie, skrátka len sami so sebou. úplne nezmyselné. to s logikou nemá nič spoločné, to musí byť nejaká porucha.

wreck

existuje tzv. internetovy trol (z anglickeho internet troll), ktory napriklad naschval zalozi kontroverznu temu a potom sa bavi na reakciach. tesi sa ako postval diskutujucich proti sebe.

typicke priklady: linux vs. windows, vyholena vs. chlpata, volkswagen ag vs. ostatne automobilky.

ak vylucime schizofreniu, tak mozno ide o zvlastny pripad trola, ktory sa odbavuje na tom ako matie diskutujucich, a ked je odhaleny, zacne byt pripadne agresivny. a asi nepotrebuje pri tom nevyhnutne kontroverznu temu. nie je to psychicka porucha, ale skor charakterova alebo osobnostna. najcastejsie sa vyskytuje do 18-19 rokov veku a neskor sa vytrati.

jankaaaaaaaaa

skor to ludia robia za zamerom, obranovat seba ale aj v inej osobe. ak niekto zalozi blbu temu a ludia na neho zacnu kydat,t ak si tam napise nejaky obranny prispevok ale v inom mene. alebo pri reklamach si ludia pisu kladne recenzie na nejaky svoj vyrobok ale v inom mene aby to vyzeralo, ze je to super vyrobok

amélia11

o.k. tak som sa spýtala, lebo ma to zaujalo, ale keď vás táto otázka nudí, pokojne túto tému ignorujte.