Ako sa teda bozkávať ?!

Príspevok v téme: Ako sa teda bozkávať ?!
Simonette

Ahojte :) Moje meno je Simona,mám 16 rokov . Zatiaľ som sa bozkávala s 3 chalanmi NIE NARAZ ! . S dvoma to bolo také že sme spolu nechodili šak poznáte nie ? ;) ... No bolo to také v pohode ani rýchlo ani pomaly :D ... No minulú sobotu mi povedal 3 (S ním to myslím vážne ) ... že sa ponáhľam a že budeme s tým musieť niečo robiť mne došlo že on sa šuchce . Čo mám robiť keď sa asi pomály bozkávať neviem ? ... Aj vám niekto niečo v takomto type povedal ? .. Pomôžte mi prosím :) Ďakujem :)

Magy

Mila Simona, nikto mudry z neba nespadol a vsetko sa treba ucit. Aj bozkavat.
Tak, ako je pre kazdeho cloveka typicka ina chodza, beh, urcite gesta, mimika, tak ma kazdy z nas aj specificke bozkavanie. Casom sa moze upravovat podla suladu s partnerom. Cim si s nim dlhsie, tym viac sa mu prisposobujes (a on tebe) a zladujete vzajomnu interakciu. Alebo sa vzdalujete skoro vo vsetkom a po case vztah konci tzv. "neprekonatelnymi rozdielmi".
Myslim, ze sa nemusis trapit, ze nieco robis zle. Niekto by mozno z toho, ze sa rychlejsie bozkavas usudil, ze si dychtiva po intimnych zazitkoch. To pravda byt moze a nemusi. Mozes skusit zvolnit, pri bozkavani sa uvolnit, hlbsie dychat a nesnazit sa z toho vytlct nejaky superzazitok alebo pocity. Jednoducho sa nechaj unasat a uzivaj si to.
A netrap sa. Priatelovi odkazujem, ze "budeme s tym nieco robit" je typicky alibisticky vyrok, ktorym teba chce donutit zmenit tvoje navyky alebo specifika, ale on sa prisposobovat nechce.