Kolenné väzivá

Príspevok v téme: Kolenné väzivá
Smooth

Prosím vás,som mladý študent.19 rokov... rád sedím pri PC,ale samozrejme aj rád športujem,nedeľe hrávam halový futbal a rád korčuľujem a často (aspoň doteraz)... ale už nejaké tri týždne ma pobolieva,dočítal som sa "kolaterálny väz" Najprv na pravej strane pravej nohy,potom naľavo a tera už obe nohy,mám niekeddy problém vystrieť potriadne nohu,a chodenie po schodoch tiež spôsobuje bolesť.. prosím Vás poradťe mi... daával som si na to bandáž s octanovou masťou a spevňňovač kolena... nejako moc to nepomohlo iba čo som bol ete menej flexibilný... dúfam,že to nie je nič hrozné.. .please poradťe :((

poradkyna

Neviem, ci ide o to iste (nie som lekar), ale ja som mala v 18tich bolesti v jednom kolene az tak, ze casom som ani behat nemohla, ale tak som bala diagnozy,ze som k doktorovi isla az takmer po roku, ked uz to vazne bolo na nevydrzanie...nakoniec to diagnostikoval ako nevyzivene chrupavky a predpisal mi prasky Condrosulf (alebo tak nejak), tie som brala asi 3 mesiace a pomohli uzasne.Ale je to iba na predpis.Skuste pripadne vyskusat nejake volnopredajne "lieciva" na vyzivu chrupaviek a vaziv.

54221231321

No tak aj ja by som potreboval vediet co to je. Chodim do posilky dva roky a tiez ma zacali pobolievat- tie iste priznaky ako tu bolo spominane.