pretrvavajuci problem s vytokom

Príspevok v téme: pretrvavajuci problem s vytokom
vytočik

cawte,mam problem s vytokom . Momentalne je kusok do žlta ..akokeby hustejsie v strede a vodnatejsie ako cista voda na okrajoch /ked sa pozriem na nohavičky/. Nič ma nesvrbí,neštípe, nic nie je opuchnué, ani zápach. Nepáči sa mi farba .

Problém je v tom že som sa s tymto vytokom liečila- predtym okrem zltkavej farby ,mierneho špecifickeho zapachu bolo aj svfbenie. Lekár mi dal najprv vagin.tabletky,nepomoholi, neskor gynekomax uz si nepamatam co to presne bolo pomocou aplikatora do pošvy a zaroven aj tabletky .V letaku som sa docitala ze je to proti infekcii ,usudzujem ze som asi inf.prekonala.

Pretdym som vytok mala priesvity a tahajuci a teraz je skor zakaleny a tá farba -niekedy mam pocit ze mi na nohavickach tento vytok stvrdol.

Neviete o čo ide ? Lebo po druhej tbl.som bola u doktora a sama somsa ho musela spytat ze ako je to svytokom, Vraj sa uz lepsí ale neobjednal ma na dalsiu navstevu a teraz neviem ci si mám robit starosti alebo to mam nechat tak.

vytočik

akimon- neviem ti presne povedat l.ale ak sa vyznas do tych gynek.sterov tak to pozitivne bolo nieco prve hnednieco prve ,neviem na co presne sa -na ake ochorenia sa testuje .na kvapavku to viem ale dalej netusim...mmm lekar povedal ze ak sa to neprelieci tak si to budem s partnerom podavat stale dookola.

A ano ak ma zena Hiv-Adis vytok je zltý až zelený maruska ..najprv sa nesmej a ujasni si to v hlave ty.

akinom007

vytocik/ co sa potvrdilo???? co si mala vo vysledku???
streptokoka? candidu? gardanellu? e.coli? co??????? konkretne

vytočik

ved mne robil vtedy prvy raz pri navsteve ster a potrrdilo sa toto !! ma mi urobit este raz ? ja sa uz bojim ze je to chronicke a trpim uz vyse pol roka a bojim sa z eby som mohla byt neplodna.neviem presne co mi je a nexcem to tu prehanat velmi ale mam strach som este studentka a chcem si zalozit rodinu.

Kedze mi ster nepotvtdil ziadnu kvapavku ani syfilis mozem byt kludna ale co ked som nakazena virusim HIv .....lebo pri tychto ochoreniach je taky vytok ako mam ja .,...

vytočik

okej pocuj doktor mi robil stery a a na nieco to bolo pozitivne spominal ze ak sa to neprelieci bude to ist stale dookola. pozrela som si ti elieky na googly a ja mam iba ten jeden priznak . Iba tu farbu nebude to velmi prehnané na to co mam ja ? i ked je pravda ze farba sa mi nezmenila uz dlhu dobu a liecila som sa od novembra.