Mam tazko zdravotne postihnute dieta

nika2608

Dobrý deň, prosím Vás o vyplnenie dotazníka k mojej študentskej vedeckej odbornej činnosti (práci). :) Týka sa včasnej intervencie a potrieb rodín so zdravotne postihnutým dieťatkom. Prosím zdieľajte, posielajte, dáta potrebujem čím skôr :) ĎAKUJEM KRÁSNE!! :)

docs.google.com

Weron86

Ivka 1, rada by som si s tebou napisala ale v sukromi len medzi nami dvomi... mozes mi odpisat na pokec Weronka86, alebo na mail veronika.kubanova@gmail.com

Ivka 1

Weron86 mas to tazke ale urcite mas niekoho, kto Ti s malym pomoze, Tvoja maminka alebo ocko ? Ja mam sice manzela ale so synom to akosi od malicka nevedel a tak som v podstate bola na vsetky rozhodnutia sama a musela som mat silu za oboch .Viem,ze aj Ty jej mas urcite dost, inak by si to nezvladala.Viem o com pises .

Weron86

Ivka 1, dakujem ti velmi pekne velmi rada si s tebou napisem... a mas uplnu pravdu s tym, ze sa potrebujem dostat medzi ludi, som 8 rokov doma 24 hodin s malym,Aj ked maleho velmi lubim. som slobodna mamicka...

Ivka 1

Weron86 ja mám síce už dospelého syna s mentálnym postihnutím ale stále sa musím o neho starať . Je to moje veľké dieťa a bude stále. Špeciálna materská škôlka , čiže denný stacionár je veľmi dobrý nápad, potrebuješ sa dostať medzi ľudí , prísť na iné myšlienky a načerpať dostatok energie aby si vládala rozdávať lásku.Lásku a istotu musí z Teba Tvoj maličký cítiť. Ak budeš potrebovať , veľmi rada si s Tebou popíšem a podelím sa so svojimi skúsenosťami.

adrianka

Weron86, tiez nemam postihnute dieta, ale nieco ti snad mozem poradit. Neviem ci poznas tu psychologicku Lubu Albertovu, ona je casto v telke a aj na forach sa o nej dost pise. Tak ona ma dceru, ktora bola tiez velmi tazko postihnuta. Teraz myslim ze je uz ta dcera dospela, ale urcite aj ona s tym mala vela starosti a tak ma napadlo, ze by si jej mohla mozno napisat aby ti nieco poradila. Ja co som o nej citala tak viem, ze ludia ju velmi chvalia ze je ochotna pomoct a poradit. Tak ma to len napadlo, ked si sama a nemas si s kym vymenit skusenosti, ze mozno takyto odbornik by ti najlepsie poradil. Kontakt si na nu urcite najdes na internete. Aj ja ti drzim palce.