Ano či Nie?

Príspevok v téme: Ano či Nie?
Vuittonka

Ahojte mám 17 a som ešte panna,Mala som vela priležitosti prisť oto no vždy som vycuvala,no poznám sa s jednym chalanom ktoremu neviem odolať..Pri nom mám vždy taku chut že neviem čo zosebou..Možno je to tym že mám večšinou vypite ked ho stretnem...Viem že by to bolo len na jendu noc a preto chcem poznať vaše názori..Dakujem

paganstorm

radšej prvy raz takto, potom ked už stratne toho "praveho" aspoň nebudeš tak zle znašať ked ťa pošle kade lahšie

ruppik

Prvý raz si zatrtkáš takto a potom už len...veľa šťastných kilometrov penisov....Baúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Chalan

NEUROB TO ! Budes to lutovat, prve milovanie mat opita a s niekym takym co za to nestoji...obrovska chyba...raz pride niekto kto za to bude stat a nie len ked si opita...

vondaniels

nemas to urobit! zmenis skolu, okruh rpiatelov a uvidis ako rychlo nanho zabudnes.

si mlada a myslim ze tovje rozhodnutie budes raz lutovat.

ja som to urobila tiez bez lazky len zo zvedavoosti, o tyzden na to som spoznala chlapca s ktorym som bola velmi dlho a ten na mna pockal kym som bola pripravena... a v tedy som to lutovala.

ved aj teraz si povedala ze vies ze by ot bolo len na jendu noc. tak naco?

chalani v takomto veku su zakerni.a poviem ti bude o tom vediet kazdy. fakt vsetci

Vuittonka

On je typ chlapca aky ma strašne pritahuje,preto mám niekedy pocit ako by som bola do neho zalubena,možno preto neviem ako sa mám postaviť k danej situacii..dakujem za radi :)

akbulka

Presne som chcela aj ja napísať, že skús to bez alkoholu a uvidíš ako to bude prebiehať.
Môj prví sex, bol v opojení alkoholu a dodnes to ľutujem. Dokonca, by som povedala, že odftedy som mala problémi si ho užiť. Až kým som si vo vsťahu nebola úplne istá.

alenka_maxova

jemin, kolko pokuseni som mala v 17 :D A to, ze som tym pokusitelom nedala svoju nevinnost, som s odstupom casu videla ako svoje naj rozhodnutie. Ono naozaj nieco na tom je zazit prve milovanie s niekym uzasnym, skvelym, milovania hodnym :)