Milenka ?

Príspevok v téme: Milenka ?
dievcatko28

rozhodla som sa Vám napísať svoj príbeh nakoľko som tak trochu zvedavá aj na Vaše názory a rady nakoľko sama neviem ako to ďalej riešiť. Na jednej nemenovanej zoznamke som si dlhšiu dobu písala s jedným mužom a dohodli sme si stretnutie. Prvé stretnutie sme zorganizovali dosť na rýchlo ale už v tedy tam bola tá chémia,určite to poznáte...ale...hneď na prvom stretnutí mi povedal ,že býva s matkou svojho dieťaťa , áno viem, vtedy som mala povedať, že viac sa s ním nestretnem,ale poznáte to,zakázané ovocie chutí najlepšie a my sme si dohodli druhé stretnutie a potom ďalšie a ďalšie,tvrdil a tvrdí,že keby nebol na malého tak naviazaný dávno od nej odíde ale,že jednoducho nedokáže opustiť syna o ktorého sa on stará viac ako matka ( to je rozprávanie na dlho),zo začiatku so to akceptovala... Začali sme sa stretávať častejšie a aj spolu spávať. Ale teraz je tu niečo čo nedokážem prekusnúť a možno práve pre toto ukončím tento vzťah ak sa dá tak nazvať. On je celý deň doma ona pracuje,ona príde domov z roboty a on do tej roboty odchádza a vracia sa nad ránom domov. víkendy väčšinou prespí nakoľko robí piatky a soboty do rána takže veľa spolu netrávia čas. A keď má čas tak ho trávi so mnou. Ale keď ona niečo potrebuje on jej nedokáže povedať nie, keď sú spolu doma on sa ani neozve,aby sa to ONA nedozvedela. Naposledy sme sa bavili na tému dovolenka a on mi povedal,že pôjdeme my spolu ale,že potom bude musieť ísť aj s ňou a so synom, samozrejme sme sa pohádali a on mi povedal,že to jednoducho tak musí byť a hotovo,ďalej to nechcel riešiť. Sme spolu krátko niečo cez 2 mesiace,ale neviem kvôli tomuto spávať. Povedala som mu,že nechcem byť jeho milenka,tvrdí,že nie som,len to nie je jednoduché opustiť syna ktorého vychováva 5 rokov a len tak odísť. Chodíme spolu do spoločnosti,poznám jeho kamarátov aj oni mňa vedia aký máme vzťah, chodíme sa zabávať,ale ja mám pocit,že na potrebuje len ako milenku. chcela som to už ukončiť viac krát,ale nedokážem to,mám ho veľmi rada a nechcem prísť o neho ale tiež nedokážem žiť s pocitom,že sa každý večer vracia do bytu k inej žene... Bol už niekto v takejto situácii alebo zažil niečo podobné ? budem rada ak napíšete svoj názor. ďakuejm

martina303

Ahoj Laurina,

kedysi sme si pisali, radila si mi.. no sprostemu sa zle radi.

Jasne, že nie je so mnou.... Je so svojou rodinou, ako nezazlievam mu to, stalo sa to cez HAK - kde som vsak ja urobila chybu, nakolko som mala 4 dni cervnu chripku. Mala som si dat pozor. Chcela som ist na UPT, ale nedokazala by som to. Takto som ponaucena a pomaly sa zacinam tesit na male, aj ked velmi sa bojim buducnosti.

On sa je ako premenlive pocasie, raz tak raz tak. A on bol ten, ktorý ma prosil aby som nesla na UPT. Ale rozhodla som sa, lebo ma tieto jeho spekulacie uplne zabijali.. co najdalej od neho a jeho rodiny.

Laurina22

Tak tak....Ja som tiez rozmyslala,co ak by sme boli opat spolu?Ano,chvilkove stastie by to bolo,opat by som bola stastna a kludna AVSAK DOKEDY???Stale by som bola len JA ta druha...

Martina a je aspon s tebou?Ci sa zbytocne pytam?

martina303

Dievčatá majú pravdu, a niektoeé Ti radia najmä preto, že to prežili.

Ak ešte stojíš o radu a pomoc poradím Ti aj ja - ,milenka, teda úž nie som, tehotná s milencom v treťom mesiaci.... nebudem tu radšj rozpisovať všetko lebo by to rozprúdilo krv mnohým. Každý sme si strojcom svojho šťastia, ale len jedno preč od zadaného... lebo NIKDY nedopadneš dobre. Keby chcel zbalí sa k tebe už dávno.

bella12

dievčatko, to, že s ním zostávaš je Tvoje rozhodnutie, nemôžeš to všetko zhodiť naňho, že kým on nebude chcieť rozchod, tak Ty s ním musíš byť, lebo sa nedokážeš rozísť. Dokážeš to, bude to bolesné, ale dá sa to prežiť. Tu platí len jedno - žiadne rozhovory a vyjednávanie, ale len jeden rázny a nekompromisný postoj: rozchádzam sa a viac už nie je o čom diskutovať - lebo skutočne nie je čo vymyslieť na vzťahu ženatý-slobodná.

Možno budem teraz na Teba tvrdá, ale zamysli sa: keby sa nevyskytol nejaký problém v jeho manželstve, ani by si Ťa nevšimol. Neuvedomuješ si, že teraz plníš len úlohu náhradníčky? Ako slobodný sa rozhodol pre svoju manželku, zavrhol všetky ostatné ženy a vybral si práve ju za svoju životnú partnerku a matku svojich detí. Po čase, keď to medzi nimi zaškrípalo, si vybral Teba - ale to je už iná voľba - z núdze. Nezaslúžiš si muža, ktorý by sa pre Teba rozhodol, aj keby si mohol vybrať hociktorú inú ženu? Dá sa láske Tvojho ženatého priateľa vôbec veriť? Je to vôbec láska?

Čím dlhšie s ním ostávaš, tým ťažšie sa s ním rozídeš. Daj si pozor, aby si nakoniec nezostala zakonzervovaná vo vzťahu bez budúcnosti - s mužom, pre ktorého budeš stále iba tá druhá. Na otázku z názvu Tvojej témy je jasná odpoveď - áno, urobil si z Teba milenku, čo nie je z jeho strany čestné. Alebo si myslíš, že byť jeho milenkou je nejaká výsada? Otvor oči a nenechaj mu robiť si s Tebou, čo sa mu zachce... Je to Tvoj život, nenechaj iných rozhodovať za seba.

dievcatko28

Viem,že máte všetci pravdu.Viac krát som sa s ním rozprávala o tom,aby sme to skončili.On nechce a kým on nechce ukončiť tento "vzťah" ja nedokážem odísť od neho,nedokážem to...

Honor

Laurina22 - zrejme som ina povaha a dost zasadova ;)

dana660xz - nenazývala by som to moralizmom. Je podla mna uplne logicke radsej neliezt do vztahu so zadanym, vo väcsine pripadov to neprinesie nic dobre. A tvoj pripad je kus iny..takze to chapem

dana660xz

no ja som bola tiez moralista prveho stupna so zadanym NIKDY a co sa mi stalo? jasne nasla som si zadaneho, aj ked som nevedla ze je zadany. povedal mi to po mesiaci, ked odisiel od byvalej.vtedy som mylsela, ze to s nim skoncim, ale zijem s nim 3 roky a stastne. ma syna, s ktorym ma uzasny vztah a dovolim si tvrdit, ze aj ja. takze nie vzdy je vsetko take krasne lahke a priamociare ako by sme chceli.